گوناگون

مروري بر روزنامه هاي امروز صبح چهار شنبه ۱۹ خرداد ۹۵

پارسینه: موضوع درگيري ديروز در مجلس ، انتخاب رسمي نامزد حزب دمكرات آمريكا و عكس يك ديروز يكي از روزنامه هاي منتسب به جناح اصول گرا، موضوعاتي بود كه روزنامه هاي صبح امروز ۱۹ خرداد ۹۵ به آن پرداخته اند .

موضوع درگيري ديروز در مجلس ، انتخاب رسمي نامزد حزب دمكرات آمريكا و عكس يك ديروز يكي از روزنامه هاي منتسب به جناح اصول گرا، موضوعاتي بود كه روزنامه هاي صبح امروز ۱۹ خرداد ۹۵ به آن پرداخته اند .

علل ناكامي

به گزارش پارسينه / روزنامه آرمان در گزارشي در صفحه نخست خود با تيتر ((دلجويي لاريجاني از عارف !)) به بازي هاي صورت پذيرفته از زمان انتخابات مجلس دهم تا پايان انتخابات هيئت رييسه مجلس پرداخته است . اين گزارش شرايط كنوني را طالب تداوم لاريجاني دانسته و اصولا كانديداتوري عارف براي رياست مجلس دهم را اشتباه استراتژي دانسته است . اين گزارش در پايان بخش اول خود ، علت ناكامي عارف را اين گونه بيان كرده است : ((بايد اصلي‌ترين عامل ناكامي عارف را بندبازاني دانست كه منافع شخصی را در اولويت قرار دادند و امروز هم براي مقصر جلوه ندادن خود هجمه به دلسوزاني را در دستور كار قرار داده‌اند كه بارها به عارف توصيه كرده بودند براي رياست مجلس به تامل بيشتري نياز است. ))

اين گزارش در ادامه به اصلاح طلب نماهايي اشاره كرده كه بدون توجه به اين موضوع كه دكتر لاريجاني از ليست اميد به مجلس راه يافته است ، قبل از انتخابات رياست مجلس او را اصول گرا دانسته اند و پس از انتخاب وي ، مشي خود را به طور كلي تغيير داده اند .

آرامش اصلاح طلبانه

روزنامه ابتكار در گزارشي به سردرگمي جبهه اصول گرايي اشاره كرده است . اين روزنامه سردرگمي اين جبهه را در معرفي يك كانديداي واحد محصول شسكت آنان در انتخابات اخير دانسته است . ابتكار آرامش در جبهه اصلاح طلبي را با اين بيان و عدله به تصوير مي كشد : (( اگر اصلاح‌طلبان و اعتدالیون برای معرفی کاندیدا‌های خود جهت انتخابات ریاست‌جمهوری بی‌دغدغه هستند و بر طبل تبلیغات نمی‌کوبند، به این دلیل است که این جریان های سیاسی به اتفاق بر شخص روحانی تمرکز کرده‌اند ))

اين گزارش در پايان به نقل از يك فعال اصول گرا ، تمام تلاش اين جبهه را بر جلب راي هاي خاكستري متمركز دانسته است : ((حسین کنعانی مقدم دبیر‌کل حزب سبز و فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌و‌گو با «ابتکار» ضمن اشاره به برنامه‌های انتخاباتی اصولگرایان برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده گفت: تلاش این جریان سیاسی بر این اصل است که با بهره‌گیری از تجارب گذشته استراتژی ائتلاف و تمرکز بر یک فرد مشخص را برگزیده و دنبال کنند. وی افزود: بر همین اساس بعید می‌دانیم که برای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ۲ یا۳ نفر کاندیدا شوند و سعی بر این است که برنامه‌ها در خصوص یک فرد مشخصی اعمال شود. این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه با ذکر شرایطی که پیرامون رئیس‌جمهوری فعلی و دولت او وجود دارد، گفت: اصولگرایان باید تمام تلاش خود را برای معرفی افرادی در انتخابات سال آینده کنند که آن فرد نام‌برده بتواند آرای خاکستری را به سمت خود جلب کند. کنعانی‌مقدم در ادامه به برخی از نارضایتی‌هایی که از دولت یازدهم وجود دارد، اشاره کرد و گفت: اگر رئیس‌جمهوری فعلی بتواند در مدت زمان باقی‌مانده به دیگر وعده‌های خود خصوصا در عرصه اقتصادی عمل کند، گمان می‌رود که وی بتواند برای مرحله دوم نیز در عرصه سیاست حضور داشته باشد. این فعال سیاسی اصولگرا در خصوص امکان کاندیداتوری چهره‌هایی که در ادوار گذشته موفق به کسب آرای مردم نشدند، گفت: حضور مجدد افرادی همچون قالیباف و... برای این دور از انتخابات بعید به نظر می‌رسد. وی در ادامه افزود: اما احتمال حضور اشخاصی همانند سعید جلیلی با توجه به تبلیغات گسترده‌ای که احمدی‌نژاد برایش انجام می‌دهد، ممکن و میسر است. کنعانی‌مقدم در خصوص احتمال تمرکز اصولگرایان بر کاندیداتوری احمدی‌نژاد نیز افزود: در این دور از انتخابات امکان حضور و فعالیت رئیس‌جمهوری پیشین بعید است و احمدی‌نژاد در حال حاضر مشغول جمع‌آوری رای برای افراد خاصی است. ))
گورستان آرزوها

روزنامه كيهان در يادداشتي به سخنان رييس جمهور سوريه در پارلمان اين كشور پرداخته است . بشار اسد حلب را گورستان آروزهاي اردوغان دانسته است . در ادامه بشار اسد به سياست هاي غرب در منطقه غرب آسيا اشاره كرده است : «غرب مشارکت هیچ کشوری را (در منطقه) نمی‌پذیرد و همین مسئله باعث پیدایش بحران در منطقه شده است.»
وي درباره مذاكره با معرضان نيز تاكيد كرده است : «طرفی را بر سر میز مذاکره نمی‌یابیم که با ما صحبت کند... بیانیه ژنو مربوط به سال ۲۰۱۲ بر حاکمیت سوریه و تعیین هیئت انتقالی تاکید دارد؛ مسئله‌ای که با مفهوم نخست (حاکمیت) در تعارض است... و آنچه خارج از اصول ماست خارج از بحث و بررسی نیز هست.»

حاشيه در مجلس

روزنامه قانون عكس يك خود را به موضوع درگيري ديروز قائم مقام وزير كشاورزي در مجلس شوراي اسلامي پرداخته است . اين روزنامه ابتدا به خبري كه ديروز در برخي رسانه هاي يك جريان خاص پرداخته است . انتشار تصاويري از صحن علني مجلس كه در آن خليل آقايي قايم مقام وزير سينه چاك كرده است . در ادامه قانون به واكاوي موضوع پرداخته است . قانون ابتدا به سراغ خليل آقايي رفته است . اين روزنامه به نقل از خليل آقاي نوشته : براي اطلاع از حقيقت‌ماجرا به سراغ خلیل آقایی، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی رفتيم. وي‌نيز ماجراي درگيري ديروز را براي «قانون» تعريف‌كرد.معاون پارلماني وزارت جهاد كشاورزي دليل درگيري را درخواست غيرقانوني يوسفيان ملا نماينده مردم آمل در مجلس خواند. خليل آقايي گفت : اگر كمي به عكس و فيلم هاي منتشرشده دقت كنيد ، متوجه مي‌شويد كه بنده پيراهنم را پاره نكردم.وي در توضيح ماجرا خاطرنشان كرد: آقاي يوسفيان ملا دوشنبه درديداري كه با وزير داشتند درخواستي غير قانوني طرح كردند و پرخاشگرانه از وزارت جهاد كشاورزي خارج شدند. آقايي ادامه داد : يوسفيان ملا حدود ۶ ۷ ماه در حال پيگري آن موضوع است كه به نتيجه نرسيدند و امروز نيز سرانجام با توهين و كلمات ركيك به من فحاشي كردند. من به ايشان يادآوري كردم كه امروز روز اول ماه مبارك رمضان است،بنابراين ادب و اخلاق اسلامي را رعايت كنيد و خدا را بالاي سر ناظر بدانيد اين اقدامات برازنده شما و مردم شريف آمل نيست و كاري كه انجام مي دهيم بايد براساس قانون باشد اما رفتار شما غير قانوني است.ضمن اينكه آقاي وزير اين موضوع را بررسي مي كنند.وي ادامه داد : ايشان دوباره شروع به فحاشي كردند و مي‌گفتند قانون بنده هستم شما چه كاره هستيد و در اين حين يقه من را كشيد و دكمه هاي پيراهن من پاره شد اگر با دقت به عكس نگاه كنيد با نوك انگشت پيراهنم را گرفتم بلند شدم،ايشان كنار بنده نشسته بود وقتي يقه بنده را گرفت و پاره كرد.
سپس قانون به سراغ عزت‌ا... یوسفیان ملا، نماینده مردم آمل رفته است . اين نماينده مجلس حادثه به اين ترتيب شرح داده است : ((وزارت جهاد کشاورزی برنج وارد کرده بود و ما نمایندگان شمال به وزیر نامه‌ای نوشته بودیم تا از واردات برنج جلوگیری شود؛ آقای «خليل آقایی، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی »عصبانی شد و یقه‌اش را نیز خودش باز کرد.او ادامه داد: ایشان کار زشتی کرد و حرف بدی نیز در این جریان زده نشد.

قانون در انتها به مشخص نبودن مقصر اشاره كرده و نوشته است : مشخص نيست مقصر اصلي كيست! شوراي نظارت بر اعمال نمايندگان، شوراي نگهبان،هيات‌رئيسه مجلس يا مسئولان و مردمي كه اين افراد را انتخاب كرده‌اند ولي نكته مهمي كه در اين بين بيش از پيش بايد به آن توجه شود، آرامشي است كه جامعه به آن نيازمند است و نبايد به همين راحتي توسط عده‌اي به تشويش كشيده‌شود.

كيهانيست ترجمه فارسي ماكياوليست

روزنامه شرق در گزارشي در صفحه اول خود به عمل غير اخلاقي و شنيع روزنامه ي وابسته به جناح اصول گرا پرداخته است . روزنامه كيهان ، كه اين روزها مدام به دنبال تخريب دولت و رسانه هاي منسوب به اوست ، از هر روشي ، هر چند غير اخلاقي در جهت رخنه در عظمت طيف مقابل كه اين روزها تقريبا پيروز همه ميادين رقابت با جناح اصول گراست و تخريب آن استفاده كرده است . شرق با كزارشي با تيتر ((آتش تهيه مخالفان دولت )) به موضوع عكس يك روزنامه كيهان اشاره كرده است . اين گزارش با اين جمله آغاز مي شود : روز گذشته رهگذراني كه از کنار دكه‌هاي روزنامه‌فروشی‌ عبور می‌کردند، مجموعه‌ای از تصاویري بي‌سابقه را در صفحه نخست يك روزنامه رسمي كشور مي‌ديدند؛ طرحي از محمدرضا شجريان در مركز و در حاشيه تصاويري از گلشيفته فراهاني، بهروز وثوقي، گوگوش، مصطفي تاجزاده، محمدعلي ابطحي، حسين فريدون، مصطفي معين و.... اين گزارش سپس در خصوص چگونگي تخريب دولت در گزارشي كه ذيل اين عكس به چاپ رسيده است نوشته است : کیهان در این گزارش با تصویرسازی از درون چند خانه خانوار ایرانی، سعی کرده است نشان دهد دولت نه‌تنها در تحقق وعده‌های خود موفق نبوده است، بلکه به جای پاسخ‌گویی به وعده‌های انجام‌نداده به حواشی روی آورده است. کیهان در این گزارش سه خانه را تصویر کرده است که یکی نماد قشر آسیب‌پذیر است که در دوره دولت روحانی نه‌تنها هیچ تغییری در زندگی آنها اتفاق نیفتاده، بلکه کار خود را هم از دست داده‌اند. خانواده دوم، خانواده مصطفی تاجزاده است که برادر رئیس‌جمهور به دیدار او رفته است و خانواده سوم، نماینده طبقه مرفه بی‌دردی است که از دید کیهان تنها نگرانی و دغدغه آنها پخش‌نشدن صدای ربنای شجریان از صداوسیماست. کیهان سپس به وعده‌های رئیس‌جمهور در دوران تبلیغات اشاره می‌کند

شرق با نگاهي موشكافانه با روشي كاملا حرفه دست به پاسخ به اين روزنامه زده است .
اول - نگاهي به گذشته : احمدی‌نژاد در حالی سکان قوه مجريه را از دولت اصلاحات تحويل گرفت که متوسط نرخ تورم در چهار سال آخر آن دولت ۲۶ درصد بود اما قدرت را با تورم بالای ۵۱ درصد به روحانی تحویل داد. تورمي كه چاشني تلخ آن پایین‌ترین نرخ تاريخ و منفي‌شدن رشد اقتصادی كشور بود. بعد از تورم و اشتغال می‌توان به موضوع فساد اقتصادی هم اشاره کرد و ناگفته پیداست که بزرگ‌ترین فساد‌های تاریخ جمهوری اسلامی در دولت محمود احمدی‌نژاد رخ داد. از فساد سه‌هزارمیلیاردی تا کشف پدیده‌ای به نام بابک زنجانی که دست‌کم به هر ایرانی ۲۲۱ هزار تومان بدهکار است.همه آنچه دولت مهرورز احمدی‌نژاد برای روحانی به ارث گذاشت، ماحصل شعارهایی بود که می‌خواست نفت را بر سر سفره مردم بیاورد و توزیع کند. او آمده بود که با فساد مبارزه کند اما معاون‌اولش به همین جرم در دادگاه محکوم و بازداشت شد. از جهش نرخ ارز و سکه و طلا که باعث کسب درآمد‌های میلیاردی توسط تنها یک عده خاص شده بود هم می‌توان صرف‌نظر کرد.

دوم - اهداف كيهان : کیهان اما با نادیده‌گرفتن آنچه در گذشته روی داده، سعی دارد رفتاری مشابه رفتار پایان دولت اصلاحات را رقم بزند.

اعتراف تلخ

اما روزنامه هاي جوان و وطن امروز تيتر يك خود را به ارائه گزارش وزير صنعت به مجلس اختصاص داده است .

نعمت زاده ديروز در سخناني كه روزنامه جوان آن را اعتراف تلخ وزير صنعت دانسته است به كاهش سرمايه گزاري در بخش صنعت اشاره كرده است .

سالاريزه كردن استاد

و اما ضميمه طنز قانون / سالاريزه كردن شجريان اگر آقای به اصطلاح شجریان مرد‌م را د‌وست د‌ارد‌ چرا با شبکه‌هایی مصاحبه کرد‌ که ۸۰ د‌رصد‌ مرد‌م از روی انزجار و برای کشف توطئه‌های معاند‌ان به تماشای برنامه های آنها می‌نشینند‌؟ مگر هنرمند‌ مظلوم و د‌لسوز ما آقای سالار عقیلی به همین شبکه‌ها نرفتند‌؟ ولی بعد‌ش آمد‌ند‌ و گفتند‌ نمی‌د‌انستم اینها معاند‌ هستند‌. چه اشکالی د‌اشت آقای شجریان هم به این شبکه‌ها می‌رفتند‌، کنسرت‌شان را می‌د‌اد‌ند‌ و بعد‌ می‌گفتند‌ نمی‌د‌انستم و فکر می‌کرد‌م استود‌یوی شبکه یک است؟ یا حتی می‌توانستند‌ بگویند‌ نمی‌د‌انستم اینجا خارج است. یا نمی‌د‌انستم من شجریانم. یا فکر می‌کرد‌م گیلاسم.
(توجیه پرور از تهران)
 ورود‌ معاون فرهنگی فد‌راسیون فوتبال را به فال نیک می‌گیریم و مقد‌م‌شان را گلباران می‌کنیم. د‌ر پست معاونت فرهنگی-ورزشی کمی ضعف د‌اشتیم که امید‌واریم با ورود‌ ایشان این پست برای فصل بعد‌ی تقویت شود‌.
(جمعی از زند‌انیان اوین)
 ابتلای د‌بیر بخش بی قانون جناب آقای سید‌مسعود‌ مرعشی به بیماری مهلک آفت د‌هان جامعه مطبوعات را به اند‌وهی ژرف فرو برد‌ و ضربه سنگینی را بر پیکره طنز مطبوعاتی کشور وارد‌ کرد‌. بند‌ه با کمال میل حاضر به ویزیت ایشان هستم. ایشون هم بعد‌ا منو تگ کنن تو اینستاگرامشون.
(حسن از وزارت بهد‌اشت)
بی قانون: با سلام خد‌مت شما د‌وست عزیز، شاید‌ بد‌ نباشد‌ بد‌انید‌ آقای مرعشی د‌ر اینستاگرام ۷ هزار فالوئر د‌ارند‌.
- فقط ۷ هزار تا؟
بی قانون: بله متاسفانه. از وقتی هم که عکس پای خود‌شان را لب ساحل گذاشته‌اند‌ ۳۵ تا ریزش د‌اشتند‌.
- ای بابا ... آقای سیارسریع بیمار نیستند‌ احیانا؟
بی قانون: ایشون از بعد‌ روحی-روانی مشکل د‌ارن.
- شما چشمات اذیتت نمی‌کنه؟
بی قانون: برو آقا ... مزاحم نشو.
- سوال علمی پرسید‌م.
بی قانون: نه آقا من نامزد‌ د‌ارم.
- نامزد‌ت چند‌ تا فالوئر د‌اره؟
بی قانون: |

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار