گوناگون

آب پاکی مدیریت روی دست وحید هاشمیان!

آب پاکی مدیریت روی دست وحید هاشمیان!

بعد از منتفی شدن حضور جمال لوئیس در پرسپولیس با وجود تست‌های پزشکی و رفت و آمدش به تهران به نظر می‌رسد پروژه جذب بازیکن خارجی در باشگاه پرسپولیس فعلاً منتفی شده است.

به گزارش پارسینه به نقل از خبرآنلاین؛ در حالی که وحید هاشمیان هیچ اشاره‌ای به جذب بازیکن خارجی نکرده و تنها از بازگشت مصدومان به ترکیب سخن گفته، اظهارات اخیر محمدمهدی احمدی، مدیرعامل بانک شهر و عضو کنسرسیوم حامی پرسپولیس، سردرگمی هواداران را بیشتر کرده است.

احمدی در توضیحات خود ابتدا به هزینه‌های سنگین بستن تیم اشاره کرد و سپس گفت جذب بازیکن خارجی تنها در صورت معرفی گزینه‌ای «در تراز جهانی» ممکن است؛ اما تاکنون هاشمیان هیچ نامی به باشگاه ارائه نداده و پس از منتفی شدن حضور جمال لوئیس، گزینه دیگری مطرح نشده است.

با وجود تأکید احمدی بر نبود محدودیت بودجه، او احتمال جذب مدافع چپ خارجی را با بازگشت میلاد محمدی به فرم مطلوب بعید دانست. از همین رو، بعید به نظر می‌رسد تا نیم‌فصل خرید جدیدی در راه باشد و تصمیم‌گیری نهایی به زمستان موکول شده است.

در فضای هواداری نیز تمرکز از بحث نقل‌وانتقالات خارجی به آینده مدیریتی باشگاه و عملکرد هاشمیان تغییر یافته و به نظر می‌رسد سرمربی پرسپولیس فعلاً با ترکیب فعلی‌اش به کار ادامه خواهد داد.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار