گوناگون

گزارش لحظه‌به‌لحظه دیدار پرسپولیس و مس شهربابک+گل ها وحواشی

گزارش لحظه‌به‌لحظه دیدار پرسپولیس و مس شهربابک+گل ها وحواشی

پرسپولیس در دیدار حساس به مصاف مس شهر بابک رفته است.

به گزارش پارسینه به نقل از ورزش سه، دیدار تیمهای پرسپولیس و مس شهر بابک در حالی آغاز شده که شاگردان مهدی تارتار در این مسابقه به دنبال کسب پیروزی و جبران نتیجه بازی با خیبر خرم آباد هستند و در مقابل، مس شهربابک نیز که در قعر جدول قرار دارد، به دنبال کسب امتیاز و صعود به رتبه بالاتر است.

هفته نهم لیگ برتر
ورزشگاه شهید سلیمانی

تیم داوری: کوپال ناظمی، دانیال باشنده، اسماعیل احمدی و شبیر بهروزی/ ناظر: حیدر شکور
داور VAR: مرتضی منصوریان، کمک: حامد سیری

ترکیب مس شهربابک:
آیدین قویدل، محمدرضا رئوفی، محسن طرحانی، مهدی محمدی، محمدجواد پورعوض، پوریا غلامی، زبیر نیک‌نفس، مجید تاجیک، علیرضا ولی‌زاده و مجتبی هاشمی و عارف قزل
سرمربی: قاسم شهبا

پرسپولیس ترکیب پرسپولیس:
پیام نیازمند، محمد‌مهدی زارع، حسین ابرقویی، مجید عیدی، مهدی تیکدری، پویا پورعلی، محمد خدابنده‌لو، محمد‌مهدی محبی، اوستون اورونوف، تیوی بیفوما و علی علیپور
سرمربی: مهدی تارتار

 

لحظات حساس:

دقیقه ۵: پاس محمد خدابنده در موقعیتی مشکوک به آفساید به علی علیپور رسید و او پس از ورود به محوطه جریمه، با ضربه دقیق دروازه آیدین قویدل را باز کرد اما کمک داور بلافاصله پرچم خود را بالا برد تا گل مردود اعلام شود.

دقیقه ۸: در شرایطی که بازیکنان شهربابک در تدارک یک حمله بودند، ارسال بلند بازیکن این تیم به کنار محوطه جریمه باعث خروج نیازمند شد تا دروازه پرسپولیس برای دقایقی خالی باشد اما توپ در اختیار مدافعان این تیم قرار گرفت تا آنها خطر را از دروازه دور ‌کند.

دقیقه ۹: ارسال ولی‌زاده روی دروازه پرسپولیس در اختیار پیام نیازمند قرار گرفت و او به سرعت بازی را آغاز کرد اما توپ بار دیگر برابر بازیکن مس قرار گرفت و او با یک شوت دروازه سرخپوشان را تهدید کرد که البته نیازمند باز هم به راحتی توپ را مهار کرد.

دقیقه ۱۱: اشتباه مدافع مس، توپ را در اختیار محبی قرار داد تا پس از عبور از بین بازیکنان حریف به سمت دروازه شوت بزند اما ضربه او با اختلاف از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه  14' : تک به تکی که عارف قزل از دست داد

دقیقه ۱۸: ارسال توپ به پشت خط دفاعی مس شهربابک، علی علیپور را در موقعیت تک‌به‌تک قرار می‌داد، اما محسن طرحانی با استفاده از دست توپ را مهار کرد. این صحنه برای دقایق طولانی توسط اتاق VAR مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت کوپال ناظمی، داور مسابقه، با حضور در کنار زمین و بازبینی تصاویر، تصمیم به اخراج مدافع مس شهربابک گرفت.

 گل اول پرسپولیس  در دقیقه ۳۳

مس 0 - پرسپولیس1

روی حرکت دیدنی اوستون اورونوف او در آستانه ورود به محوطه جریمه پاس نهایی را به بیفوما داد و او با شوت سرضرب به زیر طاق دروازه، گل نخست تیمش را به ثمر رساند.

دقیقه 37: شوت اورونوف از پشت محوطه جریمه به تیرک دروازه خورد و در ادامه نیز محبی نتوانست از این توپ استفاده کند.

دقیقه 40: شوت عارف قزل از پشت محوطه جریمه بسیار آرام بود و از کنار دروازه هم به بیرون رفت.

دقیقه 6+45: ارسال از سمت چپ روی سر علیپور نشست اما ضربه سر این بازیکن با اختلاف به بیرون رفت.

دقیقه 56: ارسال مجید عیدی از سمت راست با ضربه سر جلالی پیش کشیده شد اما توپ راهی به دروازه نداشت و از بالای دروازه به بیرون رفت.

حواشی:

*با اعلام هشت دقیقه وقت اضافه در پایان نیمه اول، زمان زیادی برای سرخپوشان برای زدن گل بعدی به وجود آمده است.

* علیرضا عنایت زاده هافبک سابق پرسپولیس که به صورت قرضی در تیم مس حضور دارد، به جای نیک نفس وارد زمین شد.

* زبیر نیک نفس به علت مصدومیت از زمین خارج شده و به نظر امکان همراهی تیمش را ندارد. او مشهورترین بازیکن مس شهر بابک محسوب می شود.

* پس از اعلام آفساید گل علی علیپور در دقیقه پنج، داوران اتاق وی ای آر بیش از دو دقیقه به بررسی صحنه پرداختند و سپس تصمیم کمک داور را تایید کردند تا بازی بدون گل ادامه پیدا کند.

* مسابقه در شرایطی آغاز شده که باد نسبتا شدیدی در ورزشگاه می‌وزد که می‌تواند در جریان بازی و ارسال توپ‌های بلند دو تیم تأثیرگذار باشد

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار