برخورد غیرمنتظره ایرج طهماسب با یک هوادار خبرساز شد+عکس
در ادامه حواشی اخیر ایرج طهماسب و امیرحسین قیاسی، این بار یک دختر نقاش با انتشار پستی از تجربه خود درباره این هنرمند خبر داده است.
به گزارش پارسینه به نقل از برترینها، در ادامه حواشی اخیر ایرج طهماسب و امیرحسین قیاسی، این بار یک دختر نقاش با انتشار پستی از تجربه خود درباره این هنرمند خبر داده است.
ماجرا از جایی آغاز شد که پس از اختلاف لفظی میان امیرحسین قیاسی و ایرج طهماسب، قیاسی از طهماسب عذرخواهی کرد. مدتی بعد، طهماسب تصویری از ببعی، شخصیت کلاهقرمزی، با عینک منتشر کرد که برخی آن را کنایهای به ظاهر قیاسی دانستند. قیاسی نیز در ادامه برنامهاش با اشاره به این ماجرا گفت: «استاد طهماسب، از این به بعد به همه میگم استاد که به کسی برنخوره.»
حالا در ادامه این حواشی، یک دختر نقاش تصویری از نقاشی پرتره ایرج طهماسب منتشر کرده و مدعی شده است که این هنرمند صفحه او را بلاک کرده است. این اتفاق بار دیگر نام طهماسب را در فضای مجازی مطرح کرده است.


ارسال نظر