گوناگون

نساجی۱ _مس شهربابک ۱+ گل‌ها

نساجی1 _مس شهربابک 1+ گل‌ها

نیمه نخست مصاف شاگردان قاسم شهبا و مجتبی حسینی بدون رقم خوردن اتفاق خاصی به پایان رسید.

به گزارش پارسینه به نقل از ورزش سه، در ادامه برنامه هفته هفتم لیگ برتر، از ساعت 19 در تنها بازی امروز، تیم‌های مس شهربابک و نساجی مازندران در ورزشگاه شهید سلیمانی شهربابک به مصاف هم رفتند. دیداری که با توجه به نیاز شدید میزبان به سه امتیاز آن، انتظار می‌رفت از همان ابتدا به دور از عملکرد تدافعی دو تیم دنبال شود.


قاسم شهبا برای نیمه اول این بازی، تیمش را با ترکیب سه دفاعه به زمین فرستاد تا میل هجومی بیشتری علیه نساجی ایجاد کند اما شاگردان مجتبی حسینی نیز توانستند بازی روان مدنظرشان را پیاده کنند و موفق به طراحی چند حمله شوند؛ حملاتی که همگی روی عملکرد خوب مدافعان و دروازه‌بان مس خنثی شدند.

در سمت مقابل، مسی‌ها که از حمایت هواداران پرشمار خود در ورزشگاه ده هزار نفری برخوردار بودند نیز چند بار خودشان را به دروازه حریف نزدیک کردند اما حملات آنها نیز اثر خاصی نداشت تا بازی در این نیمه بدون برنده و حتی بدون گل به پایان برسد. جالب اینکه امیر عرب براقی هیچ وقت اضافه‌ای برای نیمه اول لحاظ نکرد.

ترکیب دو تیم در ابتدای بازی به شرح زیر بود:
مس شهربابک: محمدصادق نادرپور، فریبرز گرامی، محسن طرهانی، محمد آژیر، پوریا غلامی، علیرضا عنایت زاده، زبیر نیک‌نفس، مهدی محمدی، امیر روستایی، محسن سفیدچغایی، عارف قزل.
سرمربی: قاسم شهبا
نساجی: علیرضا جعفرپور، هومن ربیع زاده، علیرضا آراسته، امیرمسعود سرآبادانی، بهروز نوروزی فرد، یعقوب براجعه، افشین صادقی، صادق آلبوصبیح، علی اصغر اعرابی، علی نصیری، جواد آقایی‌پور.
سرمربی: مجتبی حسینی

گل‌ها:

 گل اول نساجی | جواد آقایی‌پور '48

مس شهربابک 0 - نساجی 1

مس شهربابک 1 - نساجی 1

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار