گوناگون

پاسخ سخنگوی وزارت خارجه به ادعای جدید ترامپ

پاسخ سخنگوی وزارت خارجه به ادعای جدید ترامپ

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران به ادعاهای جدید ترامپ درباره ایران واکنش نشان داد.

به گزارش پارسینه به نقل از تسنیم، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در پاسخ به سئوال شبکه خبر مبنی بر اینکه ترامپ رئیس دولت تروریست آمریکا گفته است که ایران باید تنگه هرمز را باز کند و اینکه از همین  الان تنگه باز شده و ادعاهای دیگرش گفت: ما با «زبان باید»،‌47 سال پیش خداحافظی کردیم، هیچ یک از طرفهای غربی که وقتی درباره ایران صحبت می کنند، نباید از باید استفاده کنند، ما بر اساس منافع ملت ایران تصمیم می گیریم.

این بایدها و نبایدها که مقامات آمریکایی عادت دارند درباره جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند، باید آنها را به عنوان خواهش می‌کنیم، بخوانیم.

تا کنون تبادل پیامها ادامه دارد ولی تفاهم نهایی نشده است

باید بگویم ما در این مرحله بر پایان جنگ متمرکز هستیم و بر مسئله هسته ای تمرکز نداریم

بقائی بار دیگر تصریح کرد: در این مرحله تمرکز ما بر پایان جنگ است، درباره جزئیات مباحث مرتبط با غنی سازی و با موضوع اورانیوم غنی شده در این مرحله صحبتی نداریم.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار