واکنش فائزه هاشمی به ادعای عجیب متهم سرقت از بانک ملی

واکنش فائزه هاشمی به ادعای عجیب متهم سرقت از بانک ملی

پارسینه: فائزه هاشمی به ادعای متهم سرقت از بانک ملی واکنش نشان داد.

عرشه آنلاین نوشت: متهم ردیف اول پرونده سرقت از صندوق امانات بانک ملی امروز ناگفته‌های این سرقت را بازگو کرد.

اودر بخشی از اظهارات خود گفت قصدم بانک ملی شعبه نیاوران بود، اما چون مسیرش دور بود و وسیله نداشتیم از سرقت آن صرف‌نظر کردیم. رفتیم سراغ بانک ملی شعبه دانشگاه تهران. بدون هیچ منظور و سوءنیتی. اینکه برخی‌ها می‌گفتند؛ ما از طرف سازمان یا کشوری خاص این بانک را انتخاب کردیم، اصلا درست نیست. برخی دیگر هم سرقت از صندوق امانات بانک ملی را سیاسی می‌دانستند. در صورتی که اصلا این‌طوری نبود و نیست.حتی فائزه هاشمی برای ملاقات و مصاحبه با ما به ترکیه آمد با این عنوان که دفترچه خاطرات آقای هاشمی‌رفسنجانی داخل صندوق امانات بوده است. در صورتی که چنین چیزی داخل صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه نبود و هیچ کدام از صندوق‌ها متعلق به فرد یا افراد سیاسی نبود.

پس از انتشار این اظهارات فائزه هاشمی در پاسخ به آن گفت که سالهاست ممنوع الخروجم چگونه به ترکیه بروم؟ سال گذشته ممنوع الخروج بودم و از مدتها قبل از سرقت صندوق امانات بانک، سفری به خارج از کشور نداشته ام.

نسخه دستنویس خاطرات پدر در دفتر نشر معارف انقلاب است نه هیچ صندوق اماناتی.

ارسال نظر

  • ناشناس

    اگر میخواید اموالتون سرقت نشه باید به هیچ صندوق امانات یا گاوصندوقی اطمینان نکنید مگر اتینکه ضمانت پرداخت خسارت در صورت وقوع سرقت به شما ارائه کنند و دقت کنید این ضمانت پرداخت خسارت در صورت وقوع سرقت مشروط نباشه، ضمانت کیفیت کالا نباشه و حتما از طرف یک مرجع یا فروشنده معتبر صادر شده باشه و بعد با خیال راحت اموالتون را زیر سر خودتون نگه دارید

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار