به مناسبت ششمین سالگرد رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی/ مجاهد آگاه
پارسینه: مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی عمری را در خدمت فقه گذراند، فقیه شد و عمری را در مشهد و محضر قرآن گذراند چه در زندان و چه در خارج زندان، مفسّر شد و نتیجه آن فقه و تفسیر این شد که اگر تحلیلاتی در نماز جمعه و غیر نماز جمعه داشت، واقعاً محققانه بود و اگر فرصت بیشتر می داشت هم بر فقاهت خود می افزود هم بر مفسّر بودن خود.
مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی ، سالیان متمادی فقه را در محضر اساتید نام آوری مثل امام (رضوان الله علیه) فرا گرفت، قرآن را تا آنجا که مقدور بود از مکتب علامه طباطبایی آموخت و سایر مسایل دینی را از محضر آیت الله العظمی بروجردی (رضوان الله تعالی علیه) و بزرگان دیگر فرا گرفت.
اسرا نوشت: از نظر فقهی صاحبنظر شد و علاقه او نسبت به فقه این بود که حکومت دینی تشکیل شود که قانون آن دینی، افراد، قانون مدار و محصول آن هم فتواهای دینی باشد و فقیه نام آوری هم در رأس این سیاست و حکومت قرار بگیرد تا از راهنمایی آن فقیه جامع، جامعه اسلامی طَرْفی ببندد.
مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی عمری را در خدمت فقه گذراند، فقیه شد و عمری را در مشهد و محضر قرآن گذراند چه در زندان و چه در خارج زندان، مفسّر شد و نتیجه آن فقه و تفسیر این شد که اگر تحلیلاتی در نماز جمعه و غیر نماز جمعه داشت، واقعاً محققانه بود و اگر فرصت بیشتر می داشت هم بر فقاهت خود می افزود هم بر مفسّر بودن خود.
ارسال نظر