اردوغان: خاموش کردن صدای فلسطین به هیچ وجه ممکن نیست

اردوغان: خاموش کردن صدای فلسطین به هیچ وجه ممکن نیست

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه ساکت کردن مسأله فلسطین غیرممکن است، گفت: کشتارهای اسرائیل به هیچ وجه فراموش نمی‌شود.

به گزارش پارسینه به نقل از ایسنا، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد: ساکت کردن مسأله فلسطین غیرممکن است و ما از واشنگتن می‌خواهیم تا در تصمیم خود برای لغو روادید هیات فلسطینی به مجمع عمومی بازنگری کند.

وی افزود: کشتارهایی که اسرائیل مرتکب می‌شود، به هیچ وجه فراموش نخواهد شد و افراد منصف، روشی که با آن، کودکان، مادران و پدران در فلسطین کشته شدند، فراموش نخواهند کرد.

اردوغان گفت: آمریکا باید از اسرائیل بخواهد از کشتارها در نوار غزه دست بردارد.

از سوی دیگر، رییس جمهور ترکیه تصریح کرد: هویت کسانی که خواهان آشوب افکنی در سوریه هستند، برای همگان شناخته شده است و تعداد آنها زیاد است، به همین دلیل نمی‌توانیم سوریه را رها کنیم.

وی افزود: هیچ کس نمی‌تواند مانع از شکوفایی و پیشرفت سوریه شود. کسانی که دستور به کمک می‌دهند و در مورد آشوب سرمایه گذاری می‌کنند، این بار شکست خواهند خورد.

اردوغان تصریح کرد: ما می‌خواهیم سوریه با تمامی اقشارش یکپارچه باشد و احمد الشرع (ابو محمد الجولانی، رئیس جمهور خودخوانده سوریه) و دولت او با ما در این خصوص هم نظر هستند.

وی عنوان داشت: کردها صرف نظر از مکان حضورشان، برادران ما هستند و هیچ کس نمی‌تواند برادری ابدی ما را نابود کند.

 

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار