گوناگون

ذوب‌آهن ۱ - چادرملو ۲؛ برد شیرین مهمان با ضدحمله+خلاصه بازی، حواشی و گل‌ها

ذوب‌آهن ۱ - چادرملو ۲؛ برد شیرین مهمان با ضدحمله+خلاصه بازی، حواشی و گل‌ها

عقیل عنافچه و محمدطاها طباطبایی، دو بازیکن تعویضی چادرملو، گل‌های پیروزی تیمشان را زدند تا نخستین مسابقه محمد ربیعی پس از بازگشت به ذوب‌آهن با شکست همراه شود.

به گزارش پارسینه  به نقل از ورزش سه، چادرملو اردکان در مسابقه‌ای جذاب و پراتفاق با نتیجه دو بر یک از سد ذوب‌آهن گذشت و سه امتیاز ارزشمند از فولادشهر به یزد برد. میزبان در نخستین مسابقه پس از بازگشت محمد ربیعی به دنبال شروعی موفق بود، اما تعویض‌های مؤثر سعید اخباری جریان بازی را در نیمه دوم به سود نماینده اردکان تغییر داد.

دو تیم در نیمه نخست فرصت‌های مناسبی برای گلزنی داشتند. محمدحسین خسروی در دقیقه ۲۲ با ضربه سر تیرک دروازه ذوب‌آهن را به لرزه درآورد، اما پنج دقیقه بعد برخورد توپ به دست همین بازیکن یک پنالتی در اختیار میزبان قرار داد. محمدجواد محمدی با وجود فریب دادن ادسون ماردن، ضربه خود را به پایه تیرک زد تا بهترین فرصت ذوب‌آهن از دست برود.

ذوب‌آهن در دقیقه ۳۹ نیز تا آستانه گلزنی پیش رفت، اما ادسون ماردن با واکنشی تماشایی ضربه امید لطیفی را مهار کرد و دروازه چادرملو را نجات داد. در سمت مقابل، شوت دیه‌گو تورس راهی به دروازه پیدا نکرد تا نیمه نخست با وجود فرصت‌های خطرناک دو تیم، بدون گل به پایان برسد.

سعید اخباری بین دو نیمه عقیل عنافچه و محمدطاها طباطبایی را وارد زمین کرد و هر دو تعویض او در ادامه گل زدند. عنافچه در دقیقه ۵۹ روی ارسال دقیق سعید محمدی‌فرد با ضربه سری دیدنی دروازه داوود نوشی‌صوفیانی را باز کرد، اما محمود قائدرحمتی هشت دقیقه بعد با شوتی چکشی و تماشایی نتیجه را برای ذوب‌آهن مساوی کرد.

واکنش چادرملو به گل تساوی تنها سه دقیقه زمان برد. پاس در عمق رضا محمودآبادی به طباطبایی رسید و این بازیکن جوان پس از ورود به محوطه جریمه و حرکت به عرض، با ضربه‌ای فنی توپ را به سه‌کنج دروازه فرستاد. طباطبایی در دقیقه ۸۸ فرصت ثبت دبل را نیز به دست آورد، اما مقابل دروازه خالی توپ را به بیرون زد. در آخرین صحنه مسابقه، نوشی‌صوفیانی برای کمک به حمله ذوب‌آهن جلو آمد، ولی ضربه کم‌جان او را ماردن مهار کرد تا چادرملو با پیروزی دو بر یک، سومین برد فصل خود را جشن بگیرد.

بازی از هفته نهم – بیست‌وششمین دوره رقابت‌های لیگ برترکرنومتریکشنبه: ۲۶/۰۷/۱۴۰۵، ساعت: ۱۵:۳۰

ورزشگاه: فولادشهر اصفهان / تماشاگر: دو هزار نفر

گروه داوری: وحید کاظمی / کمک‌ها: بهمن عبداللهی و علیرضا طاهرخانی / داور چهارم: مهدی انصارنژاد / داور VAR: ایمان کهیش / کمک VAR: میثم عباسپور / ناظر: محمود رفیعی

ترکیب ذوب‌آهن:

داوود نوشی صوفیانی، سعید کریمی، آرش قادری، ابوالفضل حسینی‌فر (78- محمد مرتضوی)، علی شجاعی، امیرحسین جدی (34- علی آزادمنش)، جلال علی‌محمدی، محمود قائدرحمتی (78- امین جهان‌کهن)، علیرضا کاظمی (61- فرشید اسماعیلی)، امید لطیفی و محمدجواد محمدی (61- رحمان جعفری)

سرمربی: محمد ربیعی

ترکیب چادرملو:

ادسون ماردن، سعید محمدی‌فر، سیدمحمدرضا حسینی، سیروس صادقیان، مهدی حسینی (46- سیدمحمدطاها طباطبایی)، رضا دهقان (46- عقیل عنافچه)، محمدحسین خسروی، رضا محمودآبادی (85- رضا بهان)، رضا میرزایی (81- رودریگو آلبورنو اورتگا)، دیگو تورس و رنی بوبوی (90+1: پوریا بالی‌لاشک)

سرمربی: محمدسعید اخباری

کارت زرد:

ذوب‌آهن: امید لطیفی (9)، علی شجاعی (90+1)

چادرملو: رضا محمودآبادی (17)، محمدحسین خسروی (66)

شرح گل‌ها:

ذوب‌آهن صفر – چادرملو یک (دقیقه 59: عقیل عنافچه): ارسال سعید محمدی‌فرد از سمت راست به روی دروازه، در مقابل دروازه به عقیل عنافچه رسید و بازیکن تعویضی چادرملو با یک ضربه سر دیدنی توپ را به تور دروازه چسباند و تیمش را پیش انداخت.

ذوب آهن یک – چادرملو یک (دقیقه 67: محمود قائدرحمتی): یک ارسال بلند از بازیکن ذوب‌آهن به محوطه جریمه به آرش قادری رسید و این بازیکن با ضربه سر توپ را برای قائدرحمتی کاشت که این بازیکن با یک شوت چکشی دیدنی توپ را به زیر طاق دروازه ماردن کوبید.

ذوب‌آهن یک – چادرملو 2 (دقیقه 70: سیدمحمدطاها طباطبایی): چادرملو از سمت چپ موقعیت خطرناکی را پایه‌ریزی کرد. پاس در عمق دیدنی رضا محمودآبادی به طاها طباطبایی رسید. این بازیکن در سمت چپ وارد محوطه جریمه شد. سپس به عرض زد و با یک ضربه فنی بغل پای دیدنی توپ را به سه کنج دروازه نوشی صوفیانی فرستاد و تیمش را مجدداً پیش انداخت.

 

لحظات حساس:

دقیقه 2: ارسال کرنر از سمت راست به روی دروازه چادرملو اردکان با ضربه سر امید لطیفی همراه شد که توپ به بیرون رفت.

دقیقه 5: بار دیگر ذوبی‌ها از سمت راست توپ را به روی دروازه فرستادند که این‌بار محمدجواد محمدی با ضربه سر دروازه چادرملو را تهدید کرد که توپ او نیز راهی به درون دروازه ماردن پیدا نکرد.

دقیقه 22: چادرملو بهترین فرصت بازی را از دست داد. ارسال مهدی حسینی به روی دروازه در محوطه 6 قدم به محمدحسین خسروی رسید که ضربه سر او با بدشانسی به پایه تیرک عمودی دروازه برخورد کرد و به گل تبدیل نشد.

دقیقه 27: شوت محمود قائدرحمتی در محوطه جریمه به دست محمدحسین خسروی برخورد کرد و وحید کاظمی، داور بازی نیز بلافاصله نقطه پنالتی را نشان داد. محمدجواد محمدی پشت توپ ایستاد و حتی موفق به فریب ادسون ماردن نیز شد اما ضربه او به پایه تیرک عمودی دروازه برخورد کرد و به بیرون رفت.

دقیقه 39: ذوب‌آهن بخت بسیار خوبی برای گلزنی داشت. ابتدا یک توپ توسط جلال‌الدین علی‌محمدی به روی دروازه حریف ارسال شد که علی آزادمنش با یک پاس کات‌بک، توپ را حوالی نقطه پنالتی به امید لطیفی سپرد که ضربه نرم بغل پای او در آستانه ورود به دروازه بود که ادسون ماردن با یک پرش دیدنی و سیو فوق‌العاده، دروازه تیمش را نجات داد.

دقیقه 43: چادرملو در محوطه جریمه میزبان صاحب فرصت شد که شوت دیه‌گو تورس بی‌دقت بود و از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 45+3: علی شجاعی در سمت چپ با عبور از سعید محمدی‌فرد، توپ را به دهانه دروازه فرستاد که سیدمحمدرضا حسینی، مدافع چادرملو اردکان با یک تکل تماشایی، توپ را راهی کرنر کرد و مانع از گلزنی مهاجم ذوب‌آهن شد.

دقیقه 46: ذوب‌آهن در همان شروع نیمه دوم موقعیت خوبی برای گلزنی داشت. یک ارسال به پشت مدافعان چادرملو نصیب امید لطیفی شد و ضربه سر او از بالای سر ادسون ماردن، گلر میهمان رد شد اما از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 49: عقیل عنافچه از سمت راست حرکتی را آغاز کرد و ضربه‌اش را نیز زد که توپ را نوشی صوفیانی در آغوش گرفت.

دقیقه 83: محمد مرتضوی از پشت محوطه جریمه اقدام به شوت‌زنی کرد که ضربه‌اش از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 88: دیه‌گو تورس از سمت راست با یک فرار از پشت مدافعان میزبان، ارسال دیدنی به دهانه دروازه داشت و در تیر دوم، محمدطاها طباطبایی برای زدن گل دوم خود و گل سوم چادرملو، خودش را به سمت توپ پرتاب کرد اما ضربه او به شکل ناباورانه‌ای از مقابل دروازه خالی ذوب‌آهن به بیرون رفت.

دقیقه 90+6: در آخرین موقعیت ذوبی‌ها، داود نوشی صوفیانی نیز جلو کشید که ضربه کرنر بازیکن ذوب‌آهن را ماردن ناقص دفع کرد و در برگشت توپ به نوشی صوفیانی رسید که ضربه چکشی او مقابل دروازه بدون سنگربان، کم جان بود و ماردن فرصت پیدا کرد از زمین بلند شده و توپ را از آن خود کند.

* در حاشیه:

* عارف غلامی و فرشید اسماعیلی، دو بازیکن سابق استقلال که هیچ‌کدام در ترکیب اصلی نبودند، پیش از آغاز بازی با یکدیگر به خوش‌و‌بش پرداختند.

* در لحظه اعلام خطای پنالتی به سود ذوب‌آهن، بازیکنان چادرملو از وحید کاظمی خواستند تا برای بازبینی صحنه به کنار زمین برود ولی اتاق VAR تصمیم او را تأیید کرد و نیازی به بازبینی نبود.

* پس از اینکه محمدجواد محمدی پنالتی خود را از دست داد، محمد ربیعی به نشانه افسوس، سر خود را با هر دو دست گرفت.

* امیرحسین رنگرز جدی دچار مصدومیت شد و برای لحظاتی به بازی ادامه داد اما در نهایت روی زمین افتاد و نتوانست کار را دنبال کند و تعویض شد.

* ادسون ماردن که در دقیقه 39 با واکنشی دیدنی دروازه تیمش را نجات داد، پس از این سیو درست به مانند به ثمر رساندن یک گل، به شادی پرداخت.

* سعید اخباری بین دو نیمه عنافچه و طباطبایی را به زمین فرستاد که هر دو بازیکن موفق به گلزنی شدند.

اتفاق ویژه: دو تعویض طلایی اخباری

سعید اخباری بین دو نیمه عقیل عنافچه و محمدطاها طباطبایی را به زمین فرستاد و هر دو بازیکن موفق به گلزنی شدند. عنافچه در دقیقه ۵۹ با ضربه سر دروازه ذوب‌آهن را باز کرد و طباطبایی نیز در دقیقه ۷۰ گل برتری چادرملو را به ثمر رساند تا تعویض‌های سرمربی نماینده اردکان نقشی مستقیم در کسب سه امتیاز داشته باشند.

بهترین بازیکن: عقیل عنافچه

عقیل عنافچه پس از ورود به زمین، تحرک و سرعت بیشتری به حملات چادرملو بخشید و در دقیقه ۵۹ با ضربه سری دقیق گل نخست مسابقه را به ثمر رساند. رضا محمودآبادی نیز نمایش مؤثری داشت و علاوه بر نقش‌آفرینی در طراحی حملات، با پاس در عمق دیدنی خود زمینه گل پیروزی‌بخش محمدطاها طباطبایی را فراهم کرد. با این حال، عنافچه به‌واسطه تغییر جریان بازی و زدن گل مهم تیمش، عنوان بهترین بازیکن زمین را به خود اختصاص داد.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار