گوناگون

قاضی‌زاده در «گفت‌وگوی ویژه خبری»؛

دنبال این هستیم که خانه‌داری را به‌عنوان شغل در نظر بگیریم

دنبال این هستیم که خانه‌داری را به‌عنوان شغل در نظر بگیریم

«سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به مشارکت ۱۵ درصدی بانوان در اقتصاد، گفت: خانه‌داری باید یک شغل محاسبه شود و از خانم‌های خانه‌دار پشتیبانی کنیم.

به گزارش پارسینه و به نقل از ایرنا؛ «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شامگاه شنبه - دوم تیر- در برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری» در پاسخ به سوالی درباره مشارکت اقتصادی بانوان اظهار داشت: خانم‌ها بعد از انقلاب به سرعت رشد کردند؛ نرخ باسوادی زنان به ۹۳ درصد رسیده است همچنین نرخ تحصیلات دانشگاهی نیز از چهار و نیم درصد به حدود ۵۰ درصد رسیده است؛ در حالی که میزان مشارکت اقتصادی بانوان تنها ۱۵ درصد است.

قاضی‌زده هاشمی اظهار داشت: بخش زیادی از مدیران دولت شهید رئیسی، دوره کارآزمودگی شان را در دولت نهم و دهم گذرانده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در مولفه‌های جهانی خانه داری را به عنوان شغل در نظر نمی‌گیرند که با فرهنگ ما کمی متفاوت است.  

قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگوی ویژه خبری ادامه داد: دنبال این هستیم که خانه‌داری را به‌عنوان شغل در نظر بگیریم و از خانم‌های خانه‌دار پشتیبانی کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه خانه‌داری باید به عنوان یک شغل تلقی شود، افزود: از خانم‌های خانه‌دار باید پشتیبانی شود همچنین باید از ظرفیت اقتصادی آنها نیز استفاده کنیم.

۱۱ تا ۱۳ میلیون جوان مجرد در سن ازدواج هستند

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای ازدواج جوانان از سوی شما وعده  وام یک میلیارد تومانی داده شده است چگونه می‌خواهید با توجه به ناترازی بانک‌ها این وعده را محقق کنیدف افزود: متاسفانه اکنون ۱۱ تا ۱۳ میلیون جوان مجرد در سن ازدواج داریم که امکان ازدواج به راحتی برای آنها فراهم نیست زیرا در نظرسنجی‌هایی که در کشور ما انجام شده است بین ۹۳ تا ۹۵ درصد از جوانان تمایل تشکیل به خانواده دارند؛ بنابراین ازدواج نکردن جوانان به معنای عدم تمایل به ازدواج نیست بلکه امکان آن را ندارند.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: در این میان دولت وظیفه دارد شرایطی را فراهم کند تا ازدواج اتفاق بیفتد لازمه آن این است که موانع را برطرف کند از جمله این موانع تسهیلات طولانی مدت است همچنین موضوع سربازی است که متاسفانه مانع ازدواج شده است.

وی موضوع مسکن را مانع دیگری برای ازدواج برشمرد و در این باره توضیح داد: اشتغال و خرید جهیزیه نیز از دیگر موانع ازدواج به شمار می‌آید.

وجود ۳ میلیون سرباز فراری در کشور

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به وجود ۳ میلیون سرباز فراری در کشور افزود: اکنون بسیاری از جوانان برای فرار از رفتن به سربازی تحصیلات خود را طولانی می‌کنند و این در حالیست که باید کل این فرایند حل و فصل شود که در این زمینه یک بسته تشویقی از سوی دولت در نظر گرفته شده است تا جوانان تمایل به تشکیل خانواده داشته باشند.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به طراحی کارت خانواده ایرانی اظهار داشت: در این طرح به هر زوج جوان که ازدواج کنند، یک میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا می‌شود.

هر خانواده ایرانی می‌تواند میزان یک میلیارد تومان تسهیلات خود را برای اشتغال، جهیزیه، مسکن (اعم از ساخت خرید یا ودیعه مسکن)و یا به صورت اعتبار برای انتقال به کارفرما هزینه کند

وی خاطرنشان کرد: دولت خانواده همه اهتمام خود را برای خانواده‌های ایرانی می‌گذارد و هر خانواده ایرانی می‌تواند میزان یک میلیارد تومان تسهیلات خود را برای اشتغال، جهیزیه، مسکن (اعم از ساخت خرید یا ودیعه مسکن)و یا به صورت اعتبار برای انتقال به کارفرما هزینه کند.

ناترازی بانک‌ها ناشی از اعطای تسهیلات قرض الحسنه نیست

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: ناترازی بانک‌ها ناشی از اعطای تسهیلات قرض الحسنه نیست بلکه ناشی از دو چیز است؛ یکی اینکه صاحبان سرمایه سهام خود را افزایش نمی‌دهند و از محل پول مردم تسهیلات پرداخت می‌کنند و دیگری مربوط به تسهیلاتی است که به شرکت‌های خود اعطا می‌کنند بنابراین ارتباطی با تسهیلات قرض الحسنه ندارد.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به وقوع ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار ازدواج در سال، افزود: این ظرفیت وجود دارد که میزان ازدواج‌ها تا یک میلیون و پانصد هزار ازدواج در سال برسد و اکنون نیز منابع لازم برای اجرای این طرح فراهم است.

وی در پاسخ به اینکه آیا محدودیت سنی برای بهره‌مندی از تسهیلات یک میلیارد تومانی ازدواج در نظر گرفته شده است، گفت: این تسهیلات محدوده سنی ندارد اما به افرادی که برای نخستین بار ازدواج می‌کنند تعلق می‌گیرد.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص حمایت از زوج های جوان در بنیاد شهید نیز گفت: در دولت سیزدهم در بنیاد شهید هدیه وام ازدواج و تسهیلات ازدواج را افزایش دادم اما این طرح باید در دولت صورت بگیرد و نیازمند تغییر بخشنامه بانک مرکزی است تا این تسهیلات در اختیار همه زوج های جوان قرار گیرد.

قاضی‌زاده هاشمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چگونه می‌خواهید با کسری بودجه و نرخ بالای نقدینگی، تورم را کاهش دهید، گفت: این قانون برنامه هفتم است و تورم باید تک نرخی شود. 

وی ادامه داد: تورم تنها موضوعی است که تمام کارشناسان اقتصادی جهان برای آن راهکار دارند و مسئله نامفهوم و گمشده‌ نیست. 

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: در کشورهای همسایه به جز ترکیه که تورم وحشتناکی دارد بقیه همسایگان تورم‌های تک رقمی را تجربه کرده‌اند. 

باید موتور تولید تورم را خاموش کنیم

قاضی‌زاده هاشمی با تاکید بر اینکه باید موتور تولید تورم را خاموش کنیم، افزود: یکی از این موارد انضباط بخشی به وضعیت بودجه دولت و عملیات مالی دولت است همچنین نباید کسری بودجه واقعی در دولت وجود داشته باشد از سوی دیگر نیز نظام بانکی باید منضبط باشد و همه این موارد باید از دولت آغاز شود.

وی توضیح داد: اکنون برخی تسهیلات تکلیفی بر عهده بانک‌ها گذاشته شده است که فرای طاقت آنها است و این موارد به قانون نیز تبدیل شده که جای اشکال دارد. 

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: بانک مرکزی باید بتواند با منابع خود مدیریت امور بانکی را به دست گیرد و در جای درست قرار دهد از جمله این موارد این است که تسهیلات را به افراد خاص و نورچشمی‌ها در بانک‌ها تخصیص دهند همچنین بانک‌ها باید از بنگاهداری خارج شوند.

درصد هزینه خانوار ایرانی ماهیانه ۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان است

وی درباره از بین بردن فقر مطلق نیز گفت: فقر مطلق و فاصله طبقاتی یکی از پر اهمیت ترین موضوعاتی است که هر دولتمردی باید به آن بپردازد. طبق محاسبات سال ۱۴۰۲ حدود ۳۰ درصد هزینه خانوار ایرانی ۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان به صورت ماهیانه است که این خانوارها نیازمند حمایت هستند و البته در دولت شهید رئیسی فقر غذایی در کل کشور از بین رفت.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: در یک دهه عدم رشد اقتصادی داشتیم و در دهه ۹۰ حدود ۳۰ درصد سفره خانوارها کوچک تر شد و دهک های حمایتی خانوارها از سه دهک به هفت دهک افزایش یافت.

سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار یارانه انرژی به افراد پولدار پرداخت می کنیم در حالی که باید قانون هدفمندی یارانه ها به صورت کامل و پلکانی اجرا شود.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه ما سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار یارانه انرژی به افراد پولدار پرداخت می کنیم، از رونمایی کارت هوشمند انرژی خبر داد و گفت: باید قانون هدفمندی یارانه ها به صورت کامل و پلکانی اجرا شود.

وی درباره طرح کارت هوشمند انرژی اظهار داشت: در این طرح به هر خانوار ایرانی به فرض اینکه ۲ خودرو دارد و با رعایت الگوی مصرف بنزین ما در سال اول ۴۰ میلیون تومان، سال دوم ۶۰ میلیون و در سال سوم ۹۰ میلیون تومان این کارت شارژ می‌شود و تمامی هزینه های مصرف بنزین، نفت، برق و سایر مصارف از طریق این کارت هوشمند پرداخت خواهد شد و برای خانوارهایی که فاقد خودرو هستند حمایت کالا برگی اجرا می‌شود و میزان خرید کالاهای مصرفی را افزایش می دهیم.

افزایش سه تا پنج برابری مستمری خانواده شهدا و ایثارگران در دولت شهید رئیسی

قاضی زاده هاشمی درباره پرداخت مستمری به خانواده شهدا و ایثارگران در دولت سیزدهم گفت: به طور میانگین مستمری خانواده شهدا و ایثارگران در دولت شهید رئیسی سه تا پنج برابر افزایش داشته که این توجه قابل مقایسه با هیچ دولتی نیست.

وی افزود: در خصوص طرح نظام جامع یارانه و مالیات مردم را به سه دسته تقسیم کردیم، افرادی که هزینه زندگیشان بیش از درآمدشان است که یارانه تا سقف ۱۲ میلیون تومانی پرداخت می کنیم و افرادی که میزان درآمد و هزینه شان مساوی است که هیچ اما خانواری که میزان درآمدشان بالاست باید یارانه پرداخت کنند.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: به حوزه تولید نیز دستی زده نمی شود و این موضوع برای حوزه مصرف است. این مورد به اشتغال و از بین بردن بازار قاچاق کمک زیادی می کند همچنین یارانه باید به ذی‌نفع آخر داده شود و باید مدیریت آن را به خود مردم و خانواده ها بدهیم. با این شیوه در سال اول ۳۰ درصد افزایش و نهایت به ۹۰ درصد فوب خلیج فارس می رسد؛ البته برای خوش مصرفان این قیمت تغییر نمی‌کند.

وی با بیان اینکه طرح جامع یارانه و مالیات را اجرا خواهیم کرد، یادآور شد: سازمان یارانه و مالیات را در این روش ادغام خواهیم کرد. شرکت ها و زمین های دست دولت باید به مردم برگردانده شود یعنی سهام و مدیریت آن به مردم داده شود. در دولت شهید رئیسی به چهار دهک ابتدایی سهام عدالت داده شد. در بنیاد شهید صندوق اندوخته بنیاد شهید و موسسه اعتباری کوثر را به شکل سهام به خانواده های شهید دادیم.

قاضی زاده هاشمی با تاکید بر اینکه باید یک انقلاب در سازو کارهای اداره کشور شکل گیرد، گفت: بزرگترین سرمایه اجتماعی ما خانواده ها هستند. نگاه ما به زن به عنوان محور خانواده است. ما نه یک نگاه متحجرانه داریم که بخواهیم زنان را در پستو نگه داریم و نه یک نگاه جنسیتی براساس ارزش های غربی بلکه به زن به عنوان مادر، به عنوان یک فعال اجتماعی و مشارکت جو در عرصه های سیاسی، اداری و مدیریتی نگاه می کنیم.

دغدغه زنان بهره‌مندی از فرصت حضور و نقش آفرینی است

وی ادامه داد: دغدغه زنان بهره‌مندی از فرصت حضور و نقش آفرینی است و بزرگترین انگیزه بانوان ما احساس نقش آفرینی و ارزشمندی است که ما باید این شرایط را برای آنها ایجاد کنیم.  

مسائل ما مزمن شده و با نظام اداری، نظام تربیتی و اشتغال کنونی نمی‌توان یک زندگی با سبک اسلامی ایجاد کرد.

قاضی زاد هاشمی اظهار داشت: مسائل ما مزمن شده و با نظام اداری، نظام تربیتی و اشتغال کنونی نمی‌توان یک زندگی با سبک اسلامی ایجاد کرد.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: جوان ما باید تا ۳۰ سالگی درس بخواند بعد به سربازی برود و سپس در سن ۳۴ یا ۳۵ سالگی شغل پیدا کند. باید پرسید که چگونه می توانیم انتظار داشته باشیم این جوان تشکیل زندگی بدهد و فرزنددار شود.  

وی اضافه کرد: باید یک انقلاب در سازو کارهای اداره کشور شکل گیرد تا مسائل مزمن که به جا مانده از دوران طاغوت است، حل شود.

قاضی زاد هاشمی تاکید کرد: تا زمانی که ساز و کارها اصلاح نشود مشکل اقتصاد حل نمی شود همچنین آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی ما زمانی حل می شود که ساز و کارها اصلاح شود. یکی از آنها باورمندی به شرایط زندگی و نقش آفرینی زنان همراه با نقش های مادری، همسری، خواهری، اجتماعی و اشتغال است. مطابق چنین باوری باید یک برنامه ریزی جدید ایجاد کنیم تا آنها بتوانند به تمام این آثار  دست یابند.  

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه بسیاری از خانم ها می خواهند حضور اجتماعی فعال داشته باشند، اضافه کرد: مثلاً در آموزش و پرورش مشکل معلم داریم. ما چرا از ظرفیت خانم ها که مادرانه است و بسیار علاقمند به حوزه  پرورشی هستند، در این عرصه استفاده نمی‌کنیم.  

اجرای طرح «معلم یار» و «مدرسه یار»

وی طرح «معلم یار» و «مدرسه یار» را یکی از برنامه های خود برای استفاده از فرصت های خالی زنان دانست و گفت: بعضا زنان و بانوان نمی توانند تمام وقت در اختیار ما باشند و این طرح می تواند کمک کننده باشد. در بنیاد شهید که قبل از بنده هم شروع شده بود، مجموعه ای به نام مشاوران خانواده معتمدین معین ایجاد کردیم که توسط بانوان همسر و خواهر شهید یا همسر جانبازان و به طور کل خانواده ایثار و شهادت مدیریت می شد.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: چنین فرصت سازی هایی برای نیروی انسانی فوق العاده و برای خانم ها بسیاری از گسل ها را پر کرده و حل و فصل می کند.

کارت هوشمند خانواده برای نشاط خانواده ها 

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این پرسش که افزایش نشاط جامعه یک نیاز ضروری است لاکن به دلیل مشکلات اقتصادی تفریح و اوقات فراقات از سبد خانواده های ایرانی حذف شده است راهکار شما برای رفع این مسئله چیست؟، گفت: پیمایش هایی که انجام شده ۱۶ و نیم تا ۱۷ درصد در سال ۱۴۰۰ باور داشتند نشاط و شادابی در آینده بهتر می شود.

وی ادامه داد: یکی از طرح های حمایتی دولت مردم؛ دولت خانواده، کارت هوشمند خانواده است که برای نشاط خانواده‌ها و به عنوان عنصر حوزه فرهنگ طراحی شده است تا خانواده ها با آن به تئاتر و سینما بروند و تفریح و ورزش کنند البته اعتبارات این کارت پلکانی است و دهک های پایین حمایت بیشتری می شوند تا اسباب بازی و تمامی امکانات تفریحی را در دسترس داشته باشند.  

باید الگوی گردشگری حلال و خانواده محور در جهان باشیم 

قاضی زاده هاشمی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه گردشگری یکی از حوزه‌های پیشران در اقتصاد است؛ برنامه های شما برای توسعه صنعت گردشگری با توجه به ظرفیت های ایران چیست؟ گفت: در بند ۱۷ برنامه هفتم این موضوع آمده است. ظرفیت زیادی شامل ۲۷ ابنیه و بافت تاریخی ثبت جهانی در کشور داریم و جزو ۱۰ کشور اول جهان هستیم همچنین ۲۴ عنوان آداب و رسوم ثبت جهانی داریم و رتبه پنجم را از این نظر داریم که  ۲ رتبه در دولت شهید رئیسی افزایش پیدا کرده است.  

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به لغو روادید ۳۰ کشور در دولت شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: این کشورها جمعیت سه و نیم میلیارد نفری دارند که اکنون می توانند فقط با یک بلیت به ایران سفر کنند و به اهداف گردشگری برسند.

وی با تاکید بر اینکه، ما باید الگوی گردشگری حلال و خانواده محور در جهان باشیم، اظهار داشت گفت: یعنی هر کس بخواهد به یک جای عفیف سفر داشته باشد می تواند به ایران سفر کند زیرا در حوزه مذهبی، تاریخی، محیط زیستی و سلامت ظرفیت های بسیاری داریم.  

قاضی زاده هاشمی، لازمه گردشگری حلال را جلوگیری و کاهش ایران هراسی در دنیا عنوان کرد و گفت: اکنون بودجه وزارت گردشگری ما ۲۵۰ هزار یورو است در حالی که اگر ۴۰ میلیون دلار در سال صرف تبلیغات کنیم، ۱۰ برابر حتی صد برابر آن به کشور باز می گردد. ما بر هنر صنایع دستی می توانیم مانور دهیم زیرا یک و نیم میلیون نفر فعال صنایع دستی داریم. در دولت شهید رئیسی پیمان سپاری ارزی برداشته شد که به فروش و صادرات صنایع دستی کمک کرد.

دستمزد باید در قانون کار اصلاح و برابر با تورم افزایش یابد 

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه حقوق کارکنان دولت ۲۰ درصد اضافه می شود و تورم ۴۰ درصد است؛ برنامه شما برای افزایش حقوق چیست؟ گفت: اولا متاسفانه در طی یک دهه رشد تورم ۱۱ برابر شده در حالی که دستمزدها هشت درصد بیشتر نشده است.  

قاضی زاده هاشمی افزود: ما حتما باید مطابق تورم حتی بیشتر از نرخ تورم دستمزدها را افزایش دهیم تا به تناسب برسد. لازمه آن این است ماده ۴۱ قانون کار برابر با تورم اصلاح و افزایش یابد.

تعیین تکلیف نیروهای شرکتی به نفع دولت است 

وی در پاسخ به وضعیت بلاتکلیف نیروهای شرکتی و موضوع تبدیل وضعیت آنان گفت: در بنیاد شهید برای هر نیروی شرکتی ۳۳ میلیون تومان در ماه خرج می شود و پنج تا ۱۰ درصد آن نیز به بالادستی یعنی شرکت ها داده می‌شود که درست نیست و تبعیض را در نیروها ایجاد کرده است.  

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در دوره دولت نهم و دهم یکبار نیروهای شرکتی را تبدیل وضعیت کردند که باید این کار بار دیگر با جدیت انجام شود. اگر به نیرویی نیاز داریم باید مستقیم با خود دستگاه کار داشته باشد و اگر نیاز نداریم تعیین تکلیف شوند.  

قاضی زاده هاشمی اضافه کرد: تعیین تکلیف به نفع دولت هم است و از طرف دیگر احساس تبعیض را از بین می برد و امنیت شغلی ایجاد می کند.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره این پرسش که نظر شما درباره نهضت ملی چیست و تضمین دولت که مسکن ملی به سرنوشت مسکن مهر در دولت یازدهم و دوازدهم نرسد چه خواهد بود، اظهار داشت: برنامه و وظیفه قانونی ما است که هر سال یک میلیون خانه بسازیم. اکنون ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مسکن در دولت شهید رئیسی ایجاد شد و ۳۳۰ هزار هکتار از وسعت شهرها توسعه افقی پیدا کردند.  

به گفته قاضی زاده، اکنون ۲ میلیون زمین برای ساخت مسکن آماده است و عزم دولت این است تا مسکن مهری که در دولت نهم و دهم شروع شده بود و به علت عدم باور به آن در دولت های بعدی تعطیل شد؛ در دولت شهید رئیسی همان مسکن ها سریع افتتاح و بهره برداری شدند.  

وی تاکید کرد: مهم است که دولت باور داشته باشد برای تامین مسکن مردم وظیفه دارد و این باور قطعی ما هست که دولت باید مداخله جدی داشته باشد و این کار را انجام خواهیم داد.  

رشد اقتصادی ۸ درصد بدون سرمایه گذاری بخش خصوصی ممکن نیست 

قاضی زاده هاشمی درباره رشد اقتصادی نیز گفت: منافع واردات را باید کم کم به سمت کشاورزی هدایت کنیم و این برنامه چهار تا پنج سال طول خواهد کشید و به یکباره انجام نخواهد شد.

باید اثرات مسائل سیاسی را بر بازار کم کرد که لازمه آن اصلاح مقررات دست و پا گیر و جلوگیری از شوک ارزی و شوک درمانی است. علاوه بر این باید از مجوزهای رانتی جلوگیری یا کنترل شود

وی با تاکید بر اینکه رشد اقتصادی ۸ درصد بدون سرمایه گذاری بخش خصوصی ممکن نیست، افزود: باید اثرات مسائل سیاسی را بر بازار کم کرد که لازمه آن اصلاح مقررات دست و پا گیر و جلوگیری از شوک ارزی و شوک درمانی است. علاوه بر این باید از مجوزهای رانتی جلوگیری یا کنترل شود. دولت مردم ظرف سه ماه اول تمامی این کارها انجام خواهد شد.

قاضی زاده هاشمی همچنین درباره خروج بنیاد شهید از حوزه بنگاه داری نیز توضیه داد: در حوزه خروج از بنگاه‌داری املاک بنیاد شهید واگذار شده است البته تعداد زیادی پرونده در دستگاه قضایی داریم که امیدواریم به زودی رسیدگی شود.

وی بخشی از تاثیر خرج از بنگاهداری را ناشی از ساماندهی رشد نقدینگی دانست و افزود: خوشبختانه در دولت شهید رئیسی بانک مرکزی موفق شد رشد نقدینگی را به زیر ۳۰ درصد برساند البته به نرخ ۲۵ درصدی نقدینگی نیز نزدیک شدیم که باید همین مسیر ادامه داشته باشد.

نامزد انتخابات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: باید بین نقدینگی و رشد اقتصادی ارتباط موثر وجود داشته باشد. نقدینگی باید رشد اقتصادی را پشتیبانی کند و به همان اندازه تولید انجام شود پیش بینی می‌کنیم. با کاری که در دولت شهید رئیسی آغاز شده تا چهار ساله آینده به عددی ۶ تا ۷ درصد نرخ تورم می رسیم.

ارسال نظر

  • ناشناس

    قاضی‌زاده هر چه باشد مثل رئیسی ست یعنی سیاستمدار نيست زدن حرف مفت و احمق شمردن مردم هنر نيست

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد