قاسم محمدی: جبهه پايداري متولد نشده، متوقف شد
عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی، معتقد است اين تشكل در یک فضای قهر و بیمهری لیدرهای جریان اصولگرایی متولد شد و به همین دلیل با نقد و انتقاد آمد؛ یعنی با تندی آمد و خواست بگوید که من هستم، من وجود دارم و من عقبه اجتماعی دارم.
قاسم محمدی نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایلنا، در مورد آخرین وضعیت جبهه پایداری انقلاب اسلامی، اظهار داشت: جبهه پایداری انقلاب اسلامی مدتی پیش همایشی را برگزار و اعلام موجودیت کرد و به آن بسنده شد به اين معنا كه اين جبهه کار سیستماتیک حزبی و گروهی و جریانی انجام نمیدهد؛ یعنی جبهه پایداری متولد نشده، متوقف شد كه از این بن بست ما باید بیرون بیاییم.
وی با بیان اینکه خاصیت جریانها و گروهها به این است که خودشان را با تغییرات به روز کنند، گفت: جریانها و گروههای سیاسی اگر میخواهند با موفقیت به فعالیت خود ادامه دهند باید با تغییرات سازگاری و تطابق ایجاد کنند و خودشان را تغییر دهند و تکمیل کنند.
این عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: اما مژده من به اعضای جبهه پایداری این است که ویژگیهایی بسیار مطلوب و ایده آلی در اصول و شعارهای جبهه پایداری هست که میتوان به آنها دل بست.
وی گفت: جبهه پایداری عقبه اجتماعی بسیار بالایی دارد و حتی در تراز اول احزاب قدیمی کشور میتواند یار گیری کند و قطعا در انتخابات آینده حرفهای جدیدی برای گفتن خواهد داشت.
محمدی در مورد اينكه به نظر ميرسد مدتی است اعضای جبهه پایداری به نوعی بر اصرار بر خواستههای خود مبنی بر عدم وجود نماینده آقایان لاریجانی و قالیباف در جبهه متحد اصولگرایی سکوت کردهاند،آيا اين به معناي چشم پوشي از اين خواسته است، گفت: وقتی ما شخصیتی مثل آیت الله علامه مصباح یزدی را به عنوان سخنران اصلی همایش اعلام موجودیت جبهه پایداری انقلاب اسلامی میآوریم و ایشان هم در آنجا از وحدت حرف میزند، دیگر صحبت از تفرقه فایده ندارد.
وی افزود: معتقدم جبهه پایداری همسو با سایر ساختارها، گروهها و طیفهای اصولگرا باید به وحدت بیاندیشد، آن هم وحدت زیر لوای جامعتین و البته از طرفی هم اعتقادم این است که اصرار کنیم جریان اصولگرایی هم یک پله خود را بالاتر، شفافتر و قویتر نشان دهد و قطعا آن زمان است که میتوان گفت جریان اصولگرایی ولایی است؛ چرا که واقعا در حال حاضر، خیلی از مواضع دوستان در طیفهای مختلف اصولگرایی متأسفانه ولایی نیست.
این عضو جبهه پایداری در مورد اينكه چرا مدتی قبل اعضای جبهه پایداری روی خواستهها و شروط خود خیلی پافشاری داشتند اما به یک باره آن خواستهها حداقل به ظاهر فروکش کرد؟، گفت: فکر میکنم علت این امر این است که جبهه پایداری انقلاب اسلامی در یک فضای قهر و بیمهری لیدرهای جریان اصولگرایی به وجود آمد و به همین دلیل با نقد و انتقاد آمد؛ یعنی با تندی آمد و خواست بگوید که من هستم، من وجود دارم و من عقبه اجتماعی دارم.
وی افزود: البته به لطف خدا جبهه پایداری عقبه اجتماعی دارد و من ایمان دارم به لیدرها و سران جبهه پایداری که آدمهای مجرب با ایمان و ولایی هستند.
محمدی خاطرنشان کرد: ما در جبهه پایداری، اصل را بر اساس جمع و وحدت، حول محور ولایت گذاشتیم تا توفیقی برای رسیدن به یک بینش توأم با وحدت داشته باشیم، چرا که این نوع وحدت برای ما یک اصل است.
وی با بیان اینکه اصولگرایان تفرقه را فراموش کنند، گفت: امیدوارم رفته رفته که زمان به جلو میرود، در یک جامعه بزرگتر و یک جبهه بزرگتر، ظرفها و اندازههای واقعیمان را قبول کنیم. قطعا در این صورت جبهه پایداری هم این تواضع را دارد که به جدایی فکر نکند و به سازگاری و همراهی فکر کند.
این نماینده مجلس در پایان گفت: نظام، انقلاب، آْرمانهای انقلاب و نظرات رهبری برای ما اولی است و اولویت برای ما وحدت است.
ارسال نظر