نتانیاهو: روسیه به تنهایی توان بیرون کردن ایران از سوریه را ندارد

پارسینه: بنیامین نتانیاهو در نشست پارلمان رژیم اسرائیل اظهار داشت روسیه به تنهایی توان بیرون کردن ایران از سوریه را ندارد و به کشوری دیگر نیاز است.

نتانیاهو گفت: «هواپیماهای جاسوسی ما به پرواز و جمع آوری اطلاعات ادامه دادند. بر اساس اطلاعات ما از زمان سرنگونی هواپیمای روسیه، میزان انتقال تسلیحات ایرانیها به حزب الله از طریق سوریه کاهش چشمگیری داشته است.»
افراد حاضر در جلسه کنست گفته اند نتانیاهو به این موضوع اشاره کرده است که برای بیرون کردن ایران از سوریه به کشوری دیگر نیاز است. او در همین حال رابطه اسرائیل و روسیه را «خوب» توصیف کرده است.
او گفت: «گفتگوی من با پوتین یک ساعت و نیم طول کشید و عالی بود. من به او پیشنهاد دادم هماهنگی میان ارتشها را افزایش دهیم. با وجود این، ما به عملیات در سوریه ادامه میدهیم».
اظهارات نتانیاهو در حالی مطرح می شود که چندی پیش روزنامه آلمانی «کونترا مگزین» نوشت، آخرین باری که سوریه برای دفع حمله خارجی تلاش کرد، ۲۶ شهریور گذشته بود که یک فروند هواپیمای شناسایی روسی ایلیوشین به اشتباه از سوی پدافند سوریه مورد هدف قرار گرفت و سرنگون شد.
از سویی گفته میشود که مسکو تلآویو را متقاعد کرده تا از این پس بدون اطلاع به ارتش این کشور به خاک سوریه حمله نکند. اما چنین چیزی در تضاد با اظهارات مقامهای اسرائیلی است که میگویند شرط روسیه را برای اعلام زمان عملیات خود در سوریه نپذیرفتهاند. آویگدور لیبرمن، وزیر دفاع پیشین اسرائیل در این زمینه گفته بود: «ما هیچ گونه محدودیتی را برای انجام عملیات [نظامی] خودمان نمیپذیریم.»
این نتانیاهو انگار خیلی متوهم هست،از پس غرزاوی ها که انگشت کوچکه انقلاب اسلامی و ایران اسلامی هستند نمی تواند بر بیاید بعد میخواهد با ایران در شامات مقابله کند؟!