درمانهای خانگی برای خلاصی از فرو رفتن ناخن در پا

پارسینه: علت اصلی بروز این اختلال افزایش رطوبت بدن است؛ اضافه وزن، استفاده مداوم از کفشهای تنگ و باریک، پیاده روی طولانی و زیاد، بلند کردن وزنههای سنگین و در کل اعمال فشار بیش از اندازه روی پا باعث بروز این اختلال میشود.
علت اصلی بروز این اختلال افزایش رطوبت بدن است؛ اضافه وزن، استفاده مداوم از کفشهای تنگ و باریک، پیاده روی طولانی و زیاد، بلند کردن وزنههای سنگین و در کل اعمال فشار بیش از اندازه روی پا باعث بروز این اختلال میشود.
از آنجایی که بافت ناخن سخت و بافت محیط اطراف آن نرم است، ممکن است اعمال فشار به انگشتان پا به این اختلال منجر شود.
فرورفتن ناخن در پوست معمولا به ایجاد زخم منجر میشود و در صورت درمان نشدن، با آلوده و عفونی شدن محیط اطراف زخم همراه خواهد شد، همچنین این زخمها ممکن است بسیار دردناک باشد تا جایی که تا ۳ روز خواب را از بیمار دریغ کند.
در وهله اول کفش راحت به پا کنید و از کفشهای نوک باریک و پاشنه بلند دوری کنید، کاهش وزن نیز نقشی موثر در رفع این اختلال و در کل بر سلامت افراد دارد، پس از پرخوری و استفاده از فست فودها دوری کنید؛ رعایت کردن مثلث سلامت و اصلاح الگوهای تغدیهای به تنهایی میتواند نقشی موثر بر کاهش وزن داشته باشد.
کسانی که اهل وسواس هستند و عادت به شستشوی مرتب پاها دارند بیشتر در معرض ابتلا به این عارضه قرار دارند؛ چرا که رطوبت ایجاد شده بر اثر این شستوشو، شرایط بروز این اختلال را محیا میکند.
انگشت پا
درمانهای گیاهی بسیار راحتی برای این اختلال وجود دارد؛ روش اول استفاده از دمنوش غلیظ آویشن است، قرار دادن پاها به مدت ۲ تا ۳ شب درون تشت حاوی این گیاه به درمان زخمهای حاصل از فرو رفتن ناخن در گوشت کمکی زیاد میکند؛ روش بعدی استفاده از زرده تخم مرغ محلی با زردچوبه است که بستن آن به قسمت آسیب دیده کمک میکند.
مخلوط عسل و خمیر هویج نیز پس از مخلوط شدن به مقدار کافی خمیری در اختیار شما قرار میدهد با که قرار دادن آن روی زخم به کاهش التهاب و درمان این مشکل کمک خواهد کرد.
کسانی که زیاد با این مشکل روبهرو میشوند میتوانند محل بروز عفونت را به طور مرتب با روغن سیاه دانه چرب کنند تا از بروز این زخمها جلو گیری کند.
منبع: سیمرغ
ارسال نظر