جزئیات حمله سگ ولگرد در فردیس/ زخمی دختربچه سطحی بود

پارسینه: معاون فرماندار فردیس توضیحاتی در مورد حمله سگهای ولگرد به یک دختر در این محدوده این شهرستان ارائه کرد و گفت: حال عمومی دختر خوب است.
وحید اکبری معاون فرماندار فردیس در گفتوگو در مورد حمله یک سگ ولگرد به دختربچه ای سه ساله در محدوده این شهرستان اظهار داشت: طی چند روز گذشته یکی از سگهای ولگرد در محدوده مشکین دشت شهرک به یک دختر سه ساله و مادرش حمله کردند. در این حمله بر اثر حمله سگ ولگرد دختربچه به صورت جزئی زخمی شد.
معاون سیاسی فرماندار فردیس با بیان اینکه بعد از این اتفاق دختربچه در بیمارستان مدنی کرج پانسمان شده است، بیان کرد: واکسن هاری در دو مرحله نیز برای این دختربچه تزریق شد و وضعیت عمومی و روحی دختربچه خوب است.
اکبری با بیان اینکه در حال حاضر شهرداریها در شهرستان فردیس مرکز جمع آوری و نگهداری سگهای ولگرد ندارند، عنوان کرد: مرکز نگهداری سگهای ولگرد به دلیل ملاحظات محیط زیست تعطیل است.
ارسال نظر