گوناگون

استقلال ترکیب خود را برای دربی اعلام کرد/ ترکیب سرخپوشان برای دربی مشخص شد+ عکس

استقلال ترکیب خود را برای دربی اعلام کرد/ ترکیب سرخپوشان برای دربی مشخص شد+ عکس

سهراب بختیاری‌زاده یازده بازیکن شروع‌کننده تیمش را بدون تغییر خاص و برمبنای 11 بازیکن موفق تیمش در هفته‌های گذشته به دربی فرستاد.

به گزارش پارسینه به نقل از ورزش سه، استقلال در نخستین شهرآورد تاریخ دو تیم در اصفهان با حبیب فرعباسی، رستم آشورماتوف، عارف آقاسی، سامان فلاح، صالح حردانی، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، اسماعیل قلی‌زاده، یاسر آسانی، علیرضا کوشکی و سعید سحرخیزان به میدان می‌رود.


فرعباسی که در چهار دیدار ابتدایی لیگ دروازه استقلال را بسته نگه داشته، از ابتدا درون دروازه آبی‌ها قرار می‌گیرد تا اولین حضورش در شهرآورد را تجربه کند. او حالا مسئولیت حفظ روند دفاعی موفق استقلال را مقابل خط حمله پرسپولیس بر عهده دارد.

مهم‌ترین تغییر استقلال نسبت به بازی فولاد، بازگشت آشورماتوف به قلب خط دفاعی است. مدافع ازبکستانی در کنار عارف آقاسی و سامان فلاح، مثلث دفاعی استقلال را تشکیل می‌دهد و روزبه چشمی که در هفته‌های اخیر یکی از مهره‌های اصلی تیم بود، این بار کار را از روی نیمکت دنبال خواهد کرد.

صالح حردانی در سمت راست و حسین گودرزی در سمت چپ، دو بال استقلال هستند. با نیمکت‌نشینی چشمی، بازوبند کاپیتانی نیز به حردانی می‌رسد تا او در یکی از مهم‌ترین مسابقات فصل، علاوه بر وظایف فنی، نقش رهبری تیم را هم بر عهده بگیرد.

در میانه میدان، امیرمحمد رزاقی‌نیا و اسماعیل قلی‌زاده بار دیگر کنار هم قرار گرفته‌اند. این دو بازیکن جوان در هفته‌های اخیر سهم مهمی در حفظ تعادل استقلال داشته‌اند و امروز باید مقابل خط میانی باتجربه پرسپولیس، هم در قطع حملات و هم در انتقال توپ به جلو مؤثر ظاهر شوند.

یاسر آسانی و علیرضا کوشکی پشت سر سعید سحرخیزان بازی می‌کنند. آسانی از سمت راست و کوشکی با تحرک در فضاهای مرکزی و سمت چپ، وظیفه تغذیه سحرخیزان را دارند و استقلال امیدوار است با همین ترکیب، نخستین پیروزی خود در شهرآورد طی ۹۰ دقیقه را پس از سال‌ها به دست بیاورد.

5vlh52nx0

ترکیب پرسپولیس برای دربی اعلام شد

ترکیب تیم پرسپولیس برای دیدار حساس مقابل استقلال اعلام شد.
مهدی تارتار سرمربی تیم پرسپولیس برای دیدار مقابل استقلال که نخستین شهرآورد این سرمربی بعد از دوران بازیکنی محسوب می‌شود، ترکیب خود را مانند بازی با ملوان انتخاب کرده که تیمش به شکلی کاملا تهاجمی وارد زمین شد و توانست سه گل هم به حریف بزند. در این بازی دنیل گرا تنها غایب تیم پرسپولیس محسوب می‌شود که البته این فصل به دلیل مصدومیت هیچ حضوری در ترکیب قرمزها نداشته و دیدار دربی را هم به خاطر آسیب‌دیدگی از دست داده است.

با این حال نکته مهم این است که ابوالفضل جلالی مدافع چپ مصدوم سرخپوشان توانسته به فهرست برسد. البته او هنوز شرایط بازی به صورت ثابت را نداشته و به همین علت مهدی تارتار تصمیم گرفته به مهدی تیکدری که در پست غیرتخصصی عملکرد خوبی داشت، اعتماد کند و این بازیکن را در پست دفاع چپ مقابل یاسر آسانی استفاده کند و او به عنوان مامور مهار ستاره آلبانیایی تیم استقلال مطرح شود. این در حالی است که البته اوستون اورونوف فوق ستاره ازبکستانی تیم پرسپولیس به دلیل ریسک مصدومیت، در ترکیب حضور نخواهد داشت.

kjijxs1c8

ترکیب پرسپولیس در دربی به این شرح است:

پیام نیازمند، مهدی زارع، حسین کنعانی، مهدی تیکدری، مجید عیدی، پویا پورعلی، محمد خدابنده‌لو، محمدمهدی محبی، تیوی بیفوما، ایگور سرگیف و علی علیپور

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار