گوناگون

یحیی گل‌محمدی به بمباران زیر ساخت‌های ایران واکنش نشان داد

یحیی گل‌محمدی به بمباران زیر ساخت‌های ایران واکنش نشان داد

سرمربی سابق فولاد و پرسپولیس، به بمباران زیرساخت‌های صنایع فولاد واکنش نشان داد.

به گزارش پارسینه و به نقل از خبرورزشی، سرمربی سابق فولاد خوزستان در واکنش به حمله اخیر به کارخانه فولاد خوزستان، این اقدام را به‌شدت محکوم کرد و آن را ضربه‌ای مستقیم به زندگی مردم و زیرساخت‌های حیاتی کشور دانست.

در پی بمباران و حمله به برخی زیرساخت‌های حیاتی ایران، عصر امروز شرکت فولاد خوزستان نیز هدف این اقدامات قرار گرفت که بر اثر آن خساراتی به این مجموعه صنعتی وارد شد. اتفاقی که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد و بسیاری از چهره‌های ورزشی نیز نسبت به آن موضع گرفتند.

یحیی گل‌محمدی، سرمربی سابق فولاد خوزستان، در این باره گفت: «زیرساخت‌های حیاتی کشور بخشی از منافع ملی هستند و نقش مهمی در تأمین نیازهای مردم دارند. مجموعه‌هایی مثل فولاد خوزستان تنها یک کارخانه نیستند، در واقع بخشی از زندگی روزمره مردم و یکی از پایه‌های اصلی اقتصاد کشور به حساب می‌آیند. به نظرم در هیچ جنگی، با هر هدفی، حمله به زیرساخت‌ها قابل توجیه نیست، چون مستقیماً زندگی مردم را تحت تأثیر قرار می‌دهد.»

گل‌محمدی با اشاره به حضور خود در این مجموعه عنوان کرد: «من شخصاً در این کارخانه حضور داشتم و از نزدیک با کارگران دیدار کردم. تلاش و زحمتی که این عزیزان می‌کشند واقعاً قابل تقدیر است. آن‌ها با کار شبانه‌روزی چرخ تولید را به حرکت درمی‌آورند و نتیجه این تلاش‌ها به مردم می‌رسد.»

او در پایان گفت: «در کنار این اتفاقات، آنچه در میناب رخ داد و بمباران مدرسه و شهادت جمعی از دانش‌آموزان بی‌گناه، واقعاً تلخ و دردناک بود. به خانواده‌های این عزیزان تسلیت می‌گویم و امیدوارم دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم و صلح و امنیت در کشور و جهان برقرار شود.»

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار