گوناگون

درخواست جدید اورونوف و سرگیف از پرسپولیس

درخواست جدید اورونوف و سرگیف از پرسپولیس

ازبک‌های پرسپولیس مذاکراتی با مدیران این باشگاه انجام داده و به توافقات مالی دست پیدا کرده‌اند.

به گزارش پارسینه به نقل از  ورزش سه دور از انتظار نبود که درگیر شدن کشور در جنگ تحمیلی و تعطیلی اجباری مسابقات باشگاهی، بدون تبعات نباشد. در این مدت که حدود یک ماه از آغاز جنگ می‌گذرد، جسته گریخته شنیده‌های تایید نشده‌ای مبنی بر برنامه بازیکنان خارجی برخی تیم‌ها برای جدایی به گوش می‌رسد. بعضا در مواردی مثل رستم آشورماتوف نیز به صراحت درخواست پیوستن به تیمی دیگر مطرح شده است.

 اتفاقا همان صحبت مدافع استقلال باعث شد تا احتمال مشابه برای هموطنان پرسپولیسی او نیز در نظر گرفته شود چرا که پیش از این نیز خبرهایی درباره جدایی ایگور سرگیف و اوستون اورونوف از جمع قرمزها مطرح شده بود. البته همانطور که رستم هم به قرضی بودن انتقالش اشاره کرد، سرگیف و اورونوف نیز چنین برنامه‌ای مدنظرشان است.

با این حال، جدیدترین خبر از این دو ازبکستانی ملی پوش قرمزها این است که نمایندگان آنها با مدیران باشگاه پرسپولیس مذاکراتی داشته‌اند و در آن درخواست شده که مطالبات ایگور و اوستون تا پایان سال 1404 پرداخت شود. البته در این باره تاکید شده که این بازیکنان هیچ صحبتی برای جدایی قرضی یا دائمی نداشته‌اند. باشگاه پرسپولیس نیز به دنبال تامین منابع مالی و پرداخت آن است.

بعید نیست که کاناوارو سرمربی تیم ملی ازبکستان در اولین دوره حضور این کشور در جام جهانی از بازیکنان شاغل در ایران درخواست کرده باشد با توجه به تعطیلی لیگ برتر، راهی تیمی دیگر (احتمالا در همان ازبکستان) شوند تا آمادگی خود را حفظ کنند. ناگفته نماند با توجه به قرارداد مناسبی که آشورماتوف، سرگیف و اورونوف با استقلال و پرسپولیس دارند بعید است که خودشان هم به جدایی موقت و بازگشت دوباره به این تیم‌های پرطرفدار راضی نباشند.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار