ویزای علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی هم صادر نشد
ویزای علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی از سوی هند صادر نشد.
به گزارش پارسینه، علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی و نایب رئیس و عضو هیئت اجرایی کنفدراسیون آبهای آرام آسیا که قرار بود در اجلاس آسیایی آبهای آرام شرکت کند با وجود پیگیریها توسط فدراسیون و وزارت ورزش و جوانان موفق به اخذ ویزای هند نشد و حضور در این اجلاس را از دست داد.
در اجلاس آبهای آرام آسیا قرار است درخصوص میزبانیهای رقابتهای آسیایی و انتخاب ژوری در مسابقات قهرمانی آسیا و بازیهای آسیایی ناگویا تصمیم گیری شود. ایران پیش از این دو داور برای قضاوت در مسابقات قهرمانی آسیا و بازیهای آسیایی معرفی کرده و قرار بود در این اجلاس دو داور دیگر نیز از کشورمان معرفی شوند. علیرضا سهرابیان نیز کاندیدای ژوری در بازیهای آسیایی است.
همچنین ایران میزبان دو مسابقات قهرمانی آسیا و کاپ آسیایی در سال ۲۰۲۷ است که قرار است در این اجلاس تاریخ برگزاری آن نهایی شود.
حضور سهرابیان در این اجلاس در انتخاب داوران و همچنین میزبانی کشورمان بسیار حائز اهمیت بود اما فرصت حضور برای رئیس فدراسیون کشورمان از دست رفت. سهرابیان در تلاش است تا با تماس تلفنی با اعضا بتواند داوری نمایندگان ایران را نهایی کند.
منبع : تسنیم
ارسال نظر