گوناگون

املاک و مغازه های چهره مطرح کشتی ایران را آتش زدند

املاک و مغازه های چهره مطرح کشتی ایران را آتش زدند

عباس جدید ستاره اسبق کشتی ایران از سوختن مغازه‌هایش در ناآرامی‌های اخیر تهران خبر داد

به گزارش پارسینه به نقل از فارس، عباس جدیدی درباره سوزاندن مغازه‌هایش توسط اغتشاش‌گران در روزهای اخیر، اظهار داشت: نمی‌دانم چه بگویم؟ همه زندگی من دود شد. آن زمانی که کشتی می‌گرفتیم زیر یک ریال پول می‌گرفتیم حالا چند سال زحمت کاسبی من در راسته پیروزی دود شد؛ هر چه که داشتم باشگاه، مغازه و ملک آتش گرفت.

آزادکار اسبق تیم ملی کشورمان افزود: عیبی ندارد که آتش‌گرفته و همه چیز فدای تار موی مردم؛ این مردم بافرهنگ و شریف. فکر می‌کنم بیان اعتراضات مردم جزو حق‌وحقوق آنهاست و اما باید این اعتراضات و مطالبات در قالب چارچوب و قانون باشد. آتش‌زدن مال مردم و اموال عمومی که با پول مردم بوده کار درستی نیست و حق‌الناس است. اینکه مردم اعتراضات خود را بیان کنند بد نیست اما نه در قالب آتش‌زدن مغازه و خانه.

کشتی‌گیر اسبق کشورمان با اشاره به اینکه مردم شریفی داریم که پای ایران و شهدا ایستاده‌اند و مسئولان هم باید پای آنها بایستند، تصریح کرد: سفره مردم کوچک شده، الان خیلی‌ها شغل ندارند، نمی‌توانند ازدواج کنند و... همه اینها به سرپرست خانوار فشار می‌آورد. مردم ۴۵ سال پای این کشور ایستادند و مسئولان هم باید حمایت کنند و پای مردم باشند. امیدوارم این مشکلات حل شود. به نظر من هر کسی در هر لباسی به این مردم خیانت کند امیدوارم خدا رگ حیاتش را بزند.

وی خاطرنشان کرد: من وارد این موضوع نمی‌شوم چه کسانی بودند و چه کردند اما باید مشکلات حل شود. مردم هم شاید ناخواسته کار خلاف عرف انجام دهند اما کار باید از ریشه حل شود چون گرانی‌ها به آنها فشار آورده است. مردم من را دعا کردند تا مدال آوردم، قهرمان شدم و همه چی را از آنها دارم اما امیدوارم کار اساسی درست شود و درگیر این مشکلات نشویم

ارسال نظر

  • هیچکس

    بادآورده را باد میبرد...
    بیشترین دارایی های نامشروعت را به همراه هادی ساعی، حسین زاده و علیرضا دبیر، زمانی که در شورای بودی بدست آوردی.
    کمی فکر کنی یه چیزایی یادت میاد!!

  • محمد

    نان این انگشتر ها را میخوره

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار