استوری گلر بوسنیایی؛ لوکیشن سعادتآباد-استقلال!

کیوسفسکی گلر بوسنیایی و جنجالی فصل گذشته استقلال با انتشار یک استوری دوباره در مرکز توجه قرار گرفت!
به گزارش پارسینه به نقل از ورزش سه، ودران کیوسفسکی، دروازهبان بوسنیایی که در فصل گذشته به شکل جنجالی و بدون نظر سرمربی وقت استقلال، جواد نکونام، به جمع آبیپوشان پایتخت پیوست، بار دیگر با انتشار تصویری از لحظه عقد قراردادش با باشگاه استقلال، حواشی تازهای را به وجود آورد. کیوسفسکی که پیشتر نیز باعث ناراحتی شدید سیدحسین حسینی و جواد نکونام شده بود، این بار با انتشار عکس و لوکیشن مربوط به تهران، حضور خود در استقلال را به یاد هواداران و منتقدان تیم آورد و نشان داد همانند آلمدین زیلیکیچ، دیگر بازیکن بوسنیایی که در فصل گذشته به استقلال اضافه شده بود، واقعاً به ایران آمده و حتی مراسم رونمایی از او هم برگزار شده بود!
انتقال این دو بازیکن بوسنیایی ودران کیوسفسکی و آلمدین زیلیکیچ، از همان ابتدا شروع کننده حواشی فراوانی در اردوی استقلال بود. این ماجراها پیش از آغاز لیگ برتر و حتی پیش از شروع اردوی آمادهسازی تیم، با تصمیمات هیئت مدیره و مدیران وقت باشگاه، باعث ایجاد تنشهای زیادی در بین اعضای تیم و کادرفنی شد. نکته جالب آنجاست که قرارداد کیوسفسکی حتی در لیست رسمی باشگاه ثبت نشد و این دروازهبان هرگز فرصت بازی در ترکیب استقلال را پیدا نکرد. در مقابل، زیلیکیچ که قراردادش به ثبت رسیده بود، با وجود حضور در لیست تیم، هیچگاه در یک بازی رسمی برای استقلال به میدان نرفت و نهایتاً کنار گذاشته شدند و مبلغی را بابت غرامت دریافت کردند!
کیوسفسکی حالا بار دیگر با انتشار استوری در فضای مجازی و تقریبا یک سال بعد از جنجال هایی که ایجاد شده بود مورد توجه قرار گرفت و اینبار حضور او در ایران و باشگاه استقلال مسائلی را ایجاد کرده که در آن زمان هیچگاه به آن اشاره نشد و به نظر میرسید که این دروازهبان در ایران حضور نداشته اما مسئله مذاکره و توافق با او فراتر از چیزی بود که پیش رفته است!
اکنون با گذشت چند ماه، انتشار تصاویر مربوط به عقد قرارداد و حضور این دو بازیکن در تهران، یادآور یکی از پرحاشیهترین فصلهای اخیر استقلال است که همچنان سوالات بیپاسخ فراوانی درباره چرایی و چگونگی این اتفاقات باقی مانده است که البته با گذشت زمان و تغییر مدیریت و هیئت مدیره بعید به نظر میرسد که استقلالی ها هیچگاه جواب مناسبی نسبت به حضو این دو بازیکن بگیرند!
ارسال نظر