اگر قهرمان نمی‌شدیم، در استقلال نمی‌ماندم

اگر قهرمان نمی‌شدیم، در استقلال نمی‌ماندم

مدافع استقلال امشب مهمان فوتبال برتر بود.

به گزارش پارسینه به نقل از خبرآنلاین؛ رامین رضاییان مدافع استقلال، در گفت‌وگویی با برنامه فوتبال برتر به نکات مهمی درباره فصل گذشته و آینده خود در جمع آبی‌پوشان اشاره کرد. او تأکید کرد که قهرمانی در جام حذفی نقش تعیین‌کننده‌ای در ادامه حضورش در استقلال داشته است.

رضاییان گفت: «اگر استقلال قهرمان جام حذفی نمی‌شد، امکان نداشت در این تیم بمانم. من برای هشتمی به این تیم نیامده بودم.»

مدافع آبی‌ها ضمن تمجید از عملکرد تیم در مرحله انتخابی لیگ قهرمانان آسیا افزود: «الان با افتخار سرم بالاست چون با صعود در لیگ نخبگان آسیا، از نام بزرگ استقلال به‌خوبی دفاع شد.»

 

وی همچنین خطاب به هواداران استقلال گفت: «این قهرمانی برای هواداری است که جان و دلش را برای تیم گذاشت. با افتخار می‌گویم هوادار بزرگ استقلال واقعاً جنتلمن هستید که از سرباز کوچک خود به این شکل حمایت کردید.»

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار