بوژوویچ از استقلال به فیفا شکایت کرد

سرمربی مونتهنگرویی که مدت کوتاهی هدایت استقلال را برعهده داشت، از این باشگاه به فیفا شکایت کرد.
به گزارش پارسینه، میودراگ بوژوویچ که در فصل اخیر لیگ برتر بعد از محمد نوازی به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شد و با این تیم نتایج ضعیفی را به دست آورد، حالا از استقلال به فیفا شکایت کرده است.
بوژوویچ در مدت زمان کوتاه حضور در استقلال در ۷ مسابقه روی نیمکت آبیپوشان نشست و حتی یک پیروزی هم به دست نیاورد. او که ۵۰ درصد از مبلغ قراردادش را دریافت کرده بود، از سوی باشگاه برکنار شد و جای خود را به مجتبی جباری داد.
حالا در حالی که استقلالیها شادمان از قهرمانی در جام حذفی هستند، این سرمربی مونتهنگرویی شکایت خود را از استقلال در فیفا ثبت کرده است.
بوژوویچ در مذاکره با مسئولان استقلال چند بار خواهان پرداخت باقیمانده مبلغ قراردادش شد اما این اتفاق رخ نداد و به همین خاطر او به فیفا شکایت و یک پرونده حقوقی جدید برای باشگاه آبیپوش پایتخت باز کرده است.
ارسال نظر