گوناگون

دست گذاشتن نکونام روی یک گزینه عجیب برای انتقال به استقلال!

دست گذاشتن نکونام روی یک گزینه عجیب برای انتقال به استقلال!

پارسینه: هافبک مصری مدنظر تیم فوتبال استقلال تحت قرارداد یک تیم مراکشی است و باید برای پیوستن به تیم استقلال قراردادش را فسخ کند.

تسنیم: جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال استقلال حدود دو هفته پیش نام "عمرو وردة" هافبک 29 ساله مصری را به مسئولان باشگاه استقلال داده و خواهان جذب او شده بود، اما به دلیل رعایت سقف قرارداد، به سرمربی آبی‌پوشان اعلام شد که امکان جذب این بازیکن وجود ندارد.

پس از مشخص شدن وضعیت ورودی و خروجی‌های استقلال، مدیران این باشگاه بار دیگر سراغ عامر وردا رفتند، با این تفاوت که هافبک مصری در زمانی که نکونام درخواست جذب او را داد، بازیکن آزاد بود ولی حدود 10 روز است که با باشگاه راجا کازابلانکا مراکش قرارداد بسته است و برای پیوستن به استقلال باید قراردادش را فسخ کند.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که باشگاه مراکشی با فسخ قرارداد وردا مخالفت کرده است، مگر اینکه خود بازیکن موفق به انجام چنین کاری شود. حالا باید دید که بالاخره این بازیکن می‌تواند به استقلال بپیوندد یا نه.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار