خبرهای ضد و نقیض در مورد درگذشت استاد محمدرضا شجریان+اخبار تکمیلی

پارسینه: ساعتی پیش خبری منتشر شد مبنی بر درگذشت استاد محمدرضا شجریان که سایت انتخاب و عصر ایران نیز این موضوع را تایید کردند اما دقایقی پیش همایون شجریان فرزند ایشان با انتشار پستی در صفحه شخصی اینستاگرام خود، درگذشت پدر را تکذیب کرد.
به گزارش پارسینه ؛ محمدرضا شجریان استاد بی بدیل آواز ایران که مدتی بود با بیماری سرطان دست و پنجه نرم میکند، چند روزی است در بیمارستان جم بستری شد و هر بار شایعاتی مبنی بر درگذشت این هنرمند بی همتا منتشر می شود.
شامگاه جمعه دوم اسفند، خبری منتشر شد مبنی بر درگذشت استاد محمدرضا شجریان و سایتها انتخاب و عصر ایران نیز این موضوع را به نقل از خبرنگارانشان تایید کردند اما دقایقی بعد از انتشار این خبر، همایون شجریان فرزند ایشان با انتشار پستی در صفحه شخصی اینستاگرام خود، درگذشت پدرش را تکذیب کرد.
سایت عصرایران که مبدا اصلی خبر درگذشت خسرو آواز ایران است در ادامه خبرهایش آورده:
استاد محمدرضا شجریان شب گذشته و بر اثر وخامت بیماری به بیمارستان جم در تهران منتقل شد. از شب گذشته خبرهایی درباره درگذشت ایشان منتشر شده بود که امروز تمامی این خبرها از سوی تیم پزشکی بیمارستان تکذیب شد. اما ساعتی پیش طی یک خبر موثق به خبرنگار عصر ایران، خبر درگذشت ایشان تایید شدهاست. با این حال لحظاتی پیش همایون شجریان این خبر را تکذیب کرد.
خوشبختانه خبر درگذشت ایشان درست نبود و ما برای استاد بیهمتای آواز ایران آرزوی طول عمر داریم و از همه مردم ایران بهخصوص خانواده ایشان عذرخواهی میکنیم.
محمدرضا شجریان کار حرفهای اش را با تلاوت قرآن و در دهه ۳۰ شمسی آغاز کرد. در دهه ۴۰ شمسی به تهران آمد و موسیقی را نزد اساتیدی چون احمد عبادی و اسماعیل مهرتاش فراگرفت. در دهه ۵۰ شمسی سنتور نوازی و ردیف آوازی ایران را نزد استاد فرامز پایور آموخت و در مکتب اساتیدی چون نورعلیخان برومند با شیوه آوازی سید حسین طاهرزاده آشنا شد. او همچنین ردیف آوازی را در مکتب استاد عبدالله دوامی نیز آموخته است.
استاد شجریان به احترام پدرش که از قاریان معروف مشهد بودند، و میخواستند خاندان شجریان با خواندن قرآن شهرت داشته باشند، با نام سیاوش بیدگانی آثارش را ارائه میکرد اما در دهه ۵۰ با اجازه پدر نام شجریان در آواز ایرانی شنیده شد.
او بعدها و در اواخر دهه ۵۰ به گروه چاووش پیوست که قطعه مشهور سپیده (ایران ای سرای امید) برای همان دوران است. محمدرضا شجریان پس از انقلاب هم به فعالیتاش در زمینه آواز ایرانی ادامه که عمده فعالیتهای او به همراه پرویز مشکاتیان، آهنگساز صاحب سبک و نوازنده چیره دست سنتور بود.شجریان در دهه ۸۰ به همراه استاد حسین علیزاده و استاد کیهان کلهر و پسرش همایون شجریان تور کنسرتی را در اروپا و آمریکا برگزار میکند که حاصل آن چندین آلبوم موسیقی شد. در اواخر دهه ۸۰ شمسی محمدرضا شجریان به دلایلی پخش آثارش را از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ممنوع کرد و از آن تاریخ دیگر موفق به برگزاری کنسرت در ایران نشد. اما فعالیتهای او در نقاط مختلف جهان ادامه داشت. در دهه ۹۰ دچار بیماری سختی شد که برای درمان به آمریکا رفت و مدتی آنجا بود و سپس در حالی که گفته میشد حال جسمانی او بهتر شده به ایران بازگشت.
با انتشار خبر درگذشت استاد آواز ایران، همانطور که پیش بینی می شد، بسیاری از علاقمندان این استاد هنر و موسیقی ایران، مجاور بیمارستان جم در تهران که وی در آنجا بستری است، تجمع کرده اند.
همچنین دوستان استاد محمدرضا شجریان نیز با انتشار پست های اینستاگرامی، وضعیت جسمانی صدای آواز ایران را بهتر از ساعات پیش می دانند.
تکمیلی
بر اساس این گزارش، جمعه (دوم اسفند) خبرهایی در فضای مجازی و برخی رسانهها درباره وضعیت سلامتی محمدرضا شجریان منتشر شد که خبرنگار ایسنا برای اطلاع از صحت و سقم خبر با حسن عباسی، از پزشکان معالج وی گفتوگویی انجام داد و او نیز تاکید کرده بود که در وضعیت حال استاد آواز ایران تغییری حاصل نشده است.
پس از انتشار شایعه درگذشت محمدرضا شجریان و تکذیب آن، تعدادی از علاقهمندان استاد آواز ایران در مقابل بیمارستان جم تجمع کردند و احوال او را جویا شدند. برخی اعضای کادر پزشکی و همایون شجریان نیز با حضور در جمع آنها، در مورد آخرین وضعیت سلامتی محمدرضا شجریان توضیحاتی ارائه کردند.
خدا رحمتش کنه تسلیت به خانواده و دوستداران ابر مرد آواز ایران .
ای بابا ، بالاخره تایید یا تکذیب !!؟؟ الان تیتر درشت زده بودین که !!
الله اکبر الله اکبر
پیروزی قاطع جریان شریف اصولگرایی در انتخابات
مجلس شورای اسلامی به وسیله آرا میلیونی و حماسی
ملت انقلابی ایران را به همه ی
عاشقان منافع ایران اسلامی
شادباش و به کفار و منافقین تسلیت عرض میکنم
ان شاءالله این پیروزی مهم و معنا دار سرآغازی برای بازپس گیری
قوه مجریه در انتخابات هزار و چهارصد باشد
استاد از مفاخر موسیقی ایران و جهان هستند ..... صدا و سیما و حاکمیت متاسفانه به ایشان بی توجه بود!!!!!!!!!!!
ما قدر گنجها و گوهرها و نخبگان سرزمینمان را نمی دانیم ، چنان غرق زرق و برق دنیا می شویم ،چنان خواسته های مادی و دنیوی ما را اسیر خود می کند ، چنان دوستی ،برادری و گذشت و بخشش را فراموش می کنیم ،زمانی به خود می آییم که خیلی خیلی دیر شده است .