آیا می دانستید این خانم بازیگر همسر دوم ترامپ بوده است+ عکس
ترامپ بعد از طلاق همسر اولش با یک بازیگر تازهکار به نام مارلا ماپلس «Marla Maples» ازدواج کرد.
به گزارش پارسینه ، در سال 1997، ترامپ با ایوانا ماری زلنیچکوا «Ivana Marie Zelníčková» که اصالتا اهل چکسلواکی بود ازدواج کرد، ایوانا در آن زمان یک مدل بود و پیشتر عضو ذخیره تیم اسکی چکسلواکی در المپیک سال 1968 بود.
ترامپ پس از ازدواج، ایوانا را معاون مدیر و مسئول طراحی و معماری در شرکت خود کرد، جایگاهی که با استفاده از آن نقش مهمی را در بازسازی هتل کومودور و تبدیل آن به هتل گراند هیات ایفا کرد. ترامپ از وی سه فرزند شامل یک دختر و دو پسر به نامهای دونالد جونیور «Donald Junior»، ایوانکا «Ivanka» و اریک «Eric» دارد. ازدواج وی با ایوانا در سال 1991 به پایان رسید و این دو از هم طلاق گرفتند.
ترامپ دو سال (1993) بعد با یک بازیگر تازهکار به نام مارلا ماپلس «Marla Maples» ازدواج کرد. این در حالی که بود که پیش از ازدواج، این دو یک فرزند مشترک به نام تیفانی «Tiffany» داشتند. با این حال، ترامپ در سال 1997 طی یک فرآیند پر سر و صدا از مارلا جدا شد، طلاقی که پس از دو سال (1999) نهایی شد. طی این طلاق توافق شد که مبلغ 2 میلیون دلار به مارلا پرداخت شود.

ارسال نظر