گوناگون

گزارش لحظه به لحظه از روز دوازدهم جنگ

مقاومت ایرانیان در برابر تجاوز اسرائیل و آمریکا ادامه دارد/جدیدترین موج حملات ایران علیه آمریکا و اسرائیل

مقاومت ایرانیان در برابر تجاوز اسرائیل و آمریکا ادامه دارد/جدیدترین موج حملات ایران علیه آمریکا و اسرائیل

آخرین اخبار جنگ را در روز دوازدهم در ادامه دنبال کنید.

به گزارش پارسینه و به نقل از انتخاب  با ورود جنگ ایران و آمریکا - اسرائیل به روز دوازدهم، برخی رسانه‌ها از کشمکش در داخل دولت آمریکا درباره اینکه آیا باید جنگ را ادامه داد و یا یک راه خروج آبرومندانه پیدا کرد، خبر می‌دهند.

طولانی‌ترین توقف  صادرات ال‌ان‌جی قطر در ۱۸ سال گذشته

بزرگترین کارخانه صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) جهان در قطر، به مدت پنج روز هیچ محموله‌ای صادر نکرده که طولانی‌ترین دوره از سال ۲۰۰۸ تاکنون بوده و تهدیدی برای افزایش بیشتر قیمت این سوخت ایجاد کرده است.


شهادت ۲۱ نفر در شهرستان لامرد

نورنیوز با انتشار تصاویری نوشت: در حملۀ رژیم صهیونی-آمریکایی به چند واحد مسکونی و یک سالن ورزشی در شهرستان لامرد در استان فارس ۲۱ نفر به شهادت رسیدند.

6384027

6384026


اصابت ۲ پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی

به گزارش خبرآنلاین، امارات از اصابت ۲ پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی و زخمی شدن چهار نفر خبر داد.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت دوبی امروز چهارشنبه اعلام کرد که ۲ پهپاد به اطراف فرودگاه بین‌المللی دوبی اصابت کردند. به گزارش دفتر دوبی، در این حمله پهپادی چهار نفر زخمی شدند.

طبق گزارش ایسنا همچنین این دفتر به نقل از مسوولان مربوطه در فرودگاه دوبی تاکید کرد که پروازها در این فرودگاه به شکل عادی ادامه دارند.

این در حالی است که ویدیوهایی از تخلیه فرودگاه دوبی از مسافران منتشر شده است.


فعالیت پالایشگاه الرویس امارات متوقف شد

رویترز نوشت: شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) فعالیت پالایشگاه الرویس امارات را در قالب اقدام احتیاطی متوقف کرده است.


نیویورک‌تایمز: برخی مقامات دولت ترامپ نسبت به نبود راهبرد روشن برای پایان دادن به جنگ بدبین شده‌اند

نیویورک‌تایمز خبر داد:  برخی مقامات داون ترامپ نسبت به نبود راهبرد روشن برای پایان دادن به جنگ بدبین شده‌اند؛ با این حال آن‌ها مراقب هستند این نگرانی‌ها را مستقیماً به رئیس‌جمهور منتقل نکنند؛ زیرا ترامپ بارها اعلام کرده است که عملیات نظامی «یک موفقیت کامل» بوده است.


رویترز: شنیده شدن صدای ۴ انفجار در بحرین

رویترز نوشت: صدای ۴ انفجار در بحرین پس از به صدا درآمدن آژیرهای خطر شنیده شد.


ارتش یک پهپاد دشمن را در استان کرمان ساقط کرد

به نقل از دنیای اقتصاد، رحمان جلالی معاون امنیتی انتظامی استاندار کرمان گفت: بامداد امروز، ۲۰ اسفندماه، یک فروند پهپاد متعلق به دشمن که وارد حریم هوایی استان کرمان شده بود، توسط سامانه‌های پدافند هوایی قرارگاه ارتش شناسایی و منهدم شد.

رحمان جلالی در تشریح این خبر اعلام کرد: این پهپاد متجاوز پس از ورود به محدوده هوایی استان، بلافاصله توسط سامانه‌های پدافندی رصد و هدف قرار گرفت و پیش از هرگونه اقدام، ساقط شد.

وی با اشاره به آمادگی کامل نیروهای پدافندی در منطقه افزود: شرایط در استان تحت کنترل است و این اقدام در راستای حفظ امنیت و صیانت از حریم هوایی کشور انجام شده است.

جلالی همچنین از هوشیاری نیروهای مسلح و سامانه‌های پدافند هوایی در مقابله با هرگونه تهدید احتمالی قدردانی کرد و اطمینان داد که امنیت استان کرمان برقرار است و جای نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.


مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد: از آغاز جنگ تاکنون 291 عملیات انجام داده و 13 آمریکایی را از پا در آورده است

به گزارش تسنیم، مقاومت اسلامی عراق از 31عملیات با شلیک دهها موشک و پهپاد به پایگاه اشغالگران آمریکایی در منطقه و عراق طی 24 ساعت گذشته خبر داد.

در بیانیه مقاومت اسلامی عراق با بیان اینکه «تعداد کل عملیات در 12 روز گذشته به 291 مورد رسیده است» اعلام کرد که در این حملات 13 آمریکایی کشته و دهها نفر زخمی شدند که حال برخی از آنها وخیم است.

بامداد امروز همچنین منابع خبری از از حملات پهپادی پی در پی به مرکز پشتیبانی لجستیکی آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد خبر دادند.


 اطلاعیه شماره ۳۰ عملیات وعده صادق ۴ توسط سپاه منتشر شد

به نقل از سپاه نیوز، در اطلاعیه شماره ۳۰ عملیات وعده صادق ۴ روابط عمومی سپاه آمده است:

سهمگین‌ترین و سنگین ترین عملیات وعده صادق ۴ از ابتدای جنگ تاکنون بارمز مبارک «یاعلی ابن ابیطالب علیه السلام» در لیالی قدر و شب شهادت امیرالمؤمنین علیه‌السلام با بیش از ۳ ساعت طول شلیک موشک‌ها و با بیشترین نوع پرتاب موشک های فوق سنگین «خرمشهر»، بصورت چند لایه و مستمر علیه پایگاه‌های آمریکا و رژیم‌صهیونیستی اجرا شد.

در این تهاجم سهمگین، مرکز ارتباط ماهواره ای هائلا در جنوب تلاویو برای دومین مرتبه، مراکز نظامی در بئر یعقوب، قدس غربی و حیفا، به همراه اهداف گسترده آمریکا در اربیل و پایگاه پنجم دریایی در منطقه زیر ضرب آتش سهمگین‌ نیروهای مسلح ج.ا قرار گرفتند.

 خدای موسی و هارون آتش خشم خود را بر سر فرعونیان زمان فرود می آورد.

دستاوردهای این عملیات بزرگ به روح مطهر قائد عظیم الشأن شهید و ارواح همه فرماندهان شهید و آحاد مردم شهید تقدیم می‌شود.

 ما همچنان هدفمند و قدرتمند به حملات ممتد خود ادامه می دهیم و در ادامه جنگ فقط به تسلیم کامل دشمن می اندیشیم. زمانی جنگ را پایان می دهیم که سایه جنگ بر کشور برداشته شود.


بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت

به نقل از ایسنا،  بانک سپه اعلام کرد: یکی از ساختمان‌های بانک سپه شب گذشته مورد هدف حمله موشکی رژیم صهیونی آمریکایی قرار گرفت.

بانک سپه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: "پیرو اطلاعیه‌های قبلی، طی ساعات پایانی شب گذشته تمام خدمات حضوری و غیرحضوری بانک به پایداری رسید و عملیاتی شد و کارکنان بانک در حال انجام وظیفه بودند که متاسفانه حوالی ساعت یک بامداد روز چهارشنبه (بیستم اسفندماه) یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی رژیم صهیونی آمریکایی قرار گرفت. 

 بلافاصله تیم‌های فنی در حال بررسی و رفع مشکلات به وجود آمده هستند.

اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد".


لحظه برخورد یک پهپاد به سایتی در اربیل عراق

تسنیم: یک پهپاد به سایتی در اربیل عراق برخورد کرد.


رسانه ترک: سه کشتی تجاری طی چند ساعت گذشته در داخل و اطراف تنگه هرمز مورد حمله قرار گرفته‌اند

کلش ریپورت، رسانه ترک گزارش داد: بر اساس گزارش سازمان تجارت دریایی بریتانیا ، سه کشتی تجاری در چند ساعت گذشته در داخل و اطراف تنگه هرمز مورد حمله قرار گرفته‌اند. یک کشتی که ظاهراً در تلاش برای عبور از باریک‌ترین قسمت تنگه بود، پس از حمله دچار آتش‌سوزی شد.


بحرین: آژیرهای خطر به صدا درآمده؛ شهروندان به نزدیک‌ترین مکان امن بروند

وزارت کشور بحرین اطلاع داد: آژیرهای خطر به صدا درآمده و از شهروندان و ساکنان خواسته می‌شود به نزدیک‌ترین مکان امن بروند.


انگلیس: حمله به یک کشتی باری در نزدیکی دبی بدون تلفات جانی

سازمان تجارت دریایی بریتانیا خبری از حمله به یک کشتی باری با موشک در نزدیکی دبی بدون تلفات جانی را اعلام کرد.


قرارگاه خاتم: مردم منطقه در شعاع یک کیلومتری بانک‌ها نباشند

سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص) اعلام کرد شب گذشته ارتش آمریکا و رژیم صهیونیست، یکی از بانک‌های کشور را مورد هدف قرار دادند. با این اقدام نامشروع و نامتعارف در جنگ، دشمن دست ما را برای هدف قرار دادن مراکز اقتصادی و بانک‌های متعلق به آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه باز گذاشت.

وی تصریح کرد: آمریکایی ها منتظر اقدام متقابل و دردناک‌ ما باشند. مردم منطقه در شعاع یک کیلومتری بانک‌ها نباشند.


اروپا: هنوز برای ارسال نفتکش‌ها از تنگه هرمز احساس اطمینان نمی‌کنیم

وال استریت ژورنال به نقل از مقامات اروپایی در شرکت‌های حمل و نقل نفت خبر داد: هنوز برای ارسال نفتکش‌ها از تنگه هرمز احساس اطمینان نمی‌کنیم.


از ۷ کشتی عبوری از تنگه هرمز، ۵ عدد متعلق به ایران بوده

خبرگزاری آ.ب به نقل از منابع نوشت: از ۸ مارس تاکنون ۷ نفتکش از تنگه هرمز عبور کرده‌اند که ۵ کشتی از آن‌ها با محموله‌های ایرانی مرتبط بوده‌اند.


آژیرهای خطر در پایتخت اردن، عمان و مناطق مختلف به صدا درآمدند

الجزیره نوشت: آژیرهای خطر بار دیگر در پایتخت اردن، عمان و مناطق مختلف به صدا درآمدند.


۴ زخمی بر اثر سقوط دو پهپاد در حوالی فرودگاه بین‌المللی دبی

العربیه نوشت: بر اثر سقوط دو پهپاد در حوالی فرودگاه بین‌المللی دبی ۴ نفر زخمی شدند.


 آمریکا از آغاز جنگ حداقل ۷ پهپاد مدل ام‌کیو ۹ را از دست داده

بلومبرگ نوشت: ایالات متحده از آغاز جنگ تاکنون حداقل ۷ پهپاد مدل ام‌کیو ۹ را از دست داده است.


رژیم صهیونی: آژیرهای هشدار در الجلیل غربی در پی نفوذ چندین پهپاد به صدا درآمدند

جبهه داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که آژیرهای هشدار در الجلیل غربی، شمال اسرائیل، در پی رصد نفوذ چندین پهپاد به صدا درآمدند.


رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل: تمام چیزی که ایران نیاز دارد، حمله موفق به یک نفتکش در تنگه هرمز است

دنیس سیترونوویچ رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل به سی‌بی‌اس گفت: تمام چیزی که ایران واقعاً نیاز دارد، یک حمله موفق پهپادی به یک نفتکش در تنگه هرمز است. همین به تنهایی می‌تواند زنجیره‌ای از واکنش‌ها را به راه بیندازد: شرکت‌های بیمه یا حق بیمه را به شدت افزایش می‌دهند یا از بیمه کردن کشتی‌هایی که از تنگه عبور می‌کنند خودداری می‌کنند. بدون بیمه، بیشتر نفتکش‌ها به سادگی حرکت نخواهند کرد.

او ادامه داد: به همین دلیل تضمین آزادی دریانوردی در تنگه هرمز تا این حد پیچیده است. این تنها یک چالش نظامی نیست - یک چالش اقتصادی و روانی نیز هست. یک حادثه واحد می‌تواند به طور مؤثری حمل و نقل جهانی را مختل کند.


الجزیره: حمله ۸ پهپاد به مواضع کومله در اقلیم کردستان عراق

الجزیره: ۸ پهپاد به مواضع کومله در اقلیم کردستان عراق حمله کردند. یک نفر کشته و تعدادی زخمی شدند.


پزشکیان در گفت‌وگو با نخست‌وزیر پاکستان: ایران قصد درگیری با کشورهای منطقه را ندارد

پزشکیان تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ قصدی برای هدف قرار دادن یا درگیری با کشورهای منطقه ندارد و تنها پایگاه‌هایی که از مبدأ آن‌ها به خاک ما حمله می‌شود، در چارچوب حق دفاع مشروع، هدف قرار خواهند گرفت.

 

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار