جزئیات جلسه هیات عالی نظارت مجمع تشخیص درباره بودجه به روایت سخنگو
سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام از آغاز بررسی لایحه ۱۴۰۵ در هیات عالی نظارت خبر داد و گفت: لزوم کاهش کسری بودجه و توجه به کاهش تورم در بودجه ۱۴۰۵ از نکات مهمی بود که مد نظر اعضای هیئت عالی نظارت قرار داشت و مورد بحث و بررسی جدی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در ابتدای جلسه پیرامون کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ بحث و بررسی شد، اظهار داشت: لزوم کاهش کسری بودجه و توجه به کاهش تورم در بودجه ۱۴۰۵ از نکات مهمی بود که مدنظر اعضای هیئت عالی نظارت قرار داشت و مورد بحث و بررسی جدی قرار گرفت.
سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه در ادامه جلسه هیات عالی نظارت وارد بررسی بندهای بودجه شد، گفت: دو بند از لایحه بودجه که در گزارش کمیسیون اقتصادی مجمع مورد ایراد قرار گرفته بود، بررسی شد؛ نهایتاً اعضای هیات عالی نظارت این بندها را مغایر با سیاستهای کلی نظام ندانستند.
وی تاکید کرد: ادامه بررسی بندهای لایحه بودجه به جلسه فوق العاده روز دوشنبه هیئت عالی نظارت موکول شد؛ هیئت عالی نظارت تلاش میکند این هفته با برگزاری جلسات مستمر و فوق العاده بررسی لایحه لایحه بودجه ۱۴۰۵ را به پایان برساند تا هرچه سریعتر بودجه جهت ابلاغ به دولت آماده شود.
ارسال نظر