روایت عجیب درباره پایان زندگی هویدا
هویدا تا روزهای آخر انقلاب در خانهای امن در منطقه شیان تحت نظر ساواک بود. با خروج شاه در دیماه ۵۷ و فروپاشی نظم قدیمی، به او پیشنهاد شد که فرار کنه، اما او با اطمینانی عجیب گفت: «من خلافی نکردهام، من فقط مجری دستورات بودم.» هویدا دقیقاً نمیدونست معنی انقلاب و فوران خشم فروخفته سالیان چیه.
به گزارش پارسینه روزنامه فرهیختگان متن یک پادکست در باره رندگی امیرعباس هویدا را منتشر کرده است.
در بخشی از این پادکشت آمده است: پس از ۲۲ بهمن، اون خودشو تسلیم کرد و محاکمهاش تو زندان قصر، به ریاست صادق خلخالی، مواجهه دو دنیای متفاوت بود. هویدا قصد داشت خودشو قربانی سیستم شاهنشاهی معرفی کنه، اما خلخالی، پرتکرارترین چهره تلویزیون ایران بعد از شاه رو جلوی خودش میدید، یعنی متهم ردیف دوم. هویدا مفسد فیالارض و شریک جنایت و فساد حکومت سابق بود.
طبق گفتوگوهایی که بین دولت موقت و شورای انقلاب صورت گرفته بود، قرار شد اعدام هویدا به تعویق بیفته. خودش درخواست کرد که فرصتی برای نوشتن خاطراتش داشته باشه تا به قول خودش حقایقِ پشتپرده رژیم شاهنشاهی را بازگو کنه، رژیمی که اونو به هیچ فروخت.
به هرجهت ماجرا اونطور که تصمیم گرفته شده بود پیش نرفت. هویدا در یک حادثه غیررسمی در رفت و آمد میان جلسات دادگاه، به قتل رسید.
ارسال نظر