حسن روحانی کتابخانهاش را اهدا کرد

حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی کتابخانهاش شامل ۲۵ هزار نسخه کتاب را به کتابخانه ملی اهدا کرد.
به گزارش پارسینه به نقل از ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی، رئیسجمهور پیشین ایران، صبح امروز (شنبه، ۱۵ شهریورماه) طی مراسمی ۲۵ هزار نسخه کتاب را به سازمان اسناد و کتابخانه ملی اهدا کرد.
روحانی در این مراسم درباره این کتابها توضیحاتی ارائه کرد و گفت در حاشیه برخی کتابها شامل کتابهای درسی نوشته کتاب را نزد چه استادی و در چه سالی خوانده است.
او گفت در مدرسهای که آقای بهشتی در سال ۱۳۴۰ در قم تأسیس کرده درس خوانده که در آن کتابهای درسی و دروس غیر از درسهای معمول حوزوی را میخواندهاند.
روحانی سپس درباره کتابهای درسی دانشگاهی خود توضیحاتی ارائه داد و خاطراتی از دوران تحصیلش گفت.
سیدرضا صالحی امیری (وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)، غلامرضا امیرخانی (رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی)، حسامالدین آشنا، نجفقلی حبیبی و محمد قوچانی از جمله حاضران در مراسم اهدای کتابهای حسن روحانی بودند.
ارسال نظر