گوناگون

ورود لاریجانی برای جلوگیری از تشدید فضای خشونت در کوی دانشگاه

در پی بروز برخی اتفاقات ناگوار در برخی از نقاط، از جمله کوی دانشگاه تهران، دکتر علی لاریجانی هیاتی را به سرپرستی حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمد حسن ابوترابی‌فرد مامور رسیدگی به این امر کرد.

در پی بروز برخی اتفاقات ناگوار در برخی از نقاط، از جمله کوی دانشگاه تهران، دکتر علی لاریجانی هیاتی را به سرپرستی حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمد حسن ابوترابی‌فرد مامور رسیدگی به این امر کرد.

به گزارش ایلنا در متن حکم علی لاریجانی آمده است :
جناب آقایان: حجت‌الاسلام و المسلمین ابوترابی‌فرد، دکتر الیاس نادران، دکتر حمیدرضا کاتوزیان، دکتر علی عباسپو تهرانی، دکتر کاظم جلالی، دکتر علیرضا زاکانی
پس از مشارکت کم نظیر ملت ایران در انتخابات روز بیست و دوم خرداد ماه 88، اینک که مردم شریف ما، در جشن حضور خود به سر می‌برند، بعضا اخباری از اتفاقات ناگوار در برخی نقاط از جمله کوی دانشگاه تهران می‌رسد و دست‌هایی درصدد تهیه خوراک تبلیغاتی برای رسانه‌های بیگانه می‌باشند و همچنین گزارش‌هایی مبنی بر برخورد با مردم به مجلس شورای اسلامی واصل شده است.
لذا بدین منظور به شما ماموریت داده می‌شود با مدیریت جناب آقای ابوترابی نایب رییس محترم مجلس شورای اسلامی در اسرع وقت گزارش جامع و بی‌طرفانه‌ای در مورد آنچه اتفاق افتاده تهیه و به اینجانب ارائه نمایید. بی‌تردید مهم‌ترین وظیفه امروز همگان، ایجاد آرامش و پرهیز از التهاب آفرینی می‌باشد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار