ملت ایران به کمتر از لغو همه تحریمها تن نخواهد داد

پارسینه: آیتالله خاتمی گفت: به مذاکره کنندگان می گویم که شما نماینده یک ملت شجاع هستید.
به گزارش پارسینه؛ سید احمد خاتمی خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به میزان تقوا در جوامع بشری گفت: برای سفر مکه شما همه امکانات را میبرید و برای این سفر خودتان را از مدتها پیش آماده میکنید؛ حالا باید بدانید که زندگی ابدی زندگی نابودی نیست که با مرگ از بین برود، بلکه زندگی جدید را شروع می کنید. نماز جمعه بهشت را تولید می کند و گناه جهنم را تولید می کند.
وی که در خطبه های نماز جمعه این هفته تهران سخن می گفت با اشاره به سبک زندگی قرآنی و با استناد به آیاتی از سوره حشر اظهار داشت: بر اساس این آیات، باید برای خدا حریم نگه دارید و ببینید برای فردای ابدیتان چه پیش فرستادید.
وی با بیان اینکه خدا به آنچه که انجام میدهید کاملاً آگاه است، افزود: در بین مفاهیم اخلاقی اسلام هیچ مفهومی جامعتر از مفهوم تقوا نیست. تقوا یعنی حریم نگهداشتن برای خداوند در تمامی عرصهها اعم از فردی اجتماعی سیاسی اقتصادی. آنکس که حریم برای خدا نگه میدارد یک جور عمل میکند و آن کس که برای خدا حریم نگه ندارد نیز به گونهای دیگر عمل میکند.
امام جمعه موقت تهران معتقد است که خود را برای آن زندگی ابدی که رفتن دارد، اما برگشتن ندارد و آماده کنید؛ لذا این سفر طولانی را بدون توشه نمیشود رفت. در زمان مرگ می گویند که خانواده گریه کنان تو تا پای قبر آمدند و خاک به قبرت ریختند و رفتند؛ در گام بعدی کسی میآید و میگوید منم عمل تو هستم تا آخر با تو خواهم بود؛ به کم تر کسی که اهمیت نمیدادی من بودم. پس توشه برای فردای قطعیمان فراهم کنیم.
خاتمی با اشاره به سالروز شهادت شهید مدرش تاکید کرد که هفتم آذرماه شهادت مرحوم شهید سید حسن مدرس بود؛ سید حسن مدرس از بزرگانی است که در رکاب امام خیلی بزرگ بود و بارها از ایشان تجیل کردند. بیش از ۱۰ نکته در او زندگی هست در این زمان به چهار نکته به آن اشاره می کنم. نکته اول این بود که مدرس الهی و خدایی بود. دوم این که در زندگی این بزرگمرد دو چیز مطرح بود که گفتند خداوند در من دو چیز را قرار نداده یکی ترس و یکی طمع.
خطیب نماز جمعه تهران یادآور شد که ویژگی سوم زندگی شهید مدرس روحیه ظلم ستیزی بود که تا آخر عمر او ستم ستیزی و ظلم ستیز بود، به دستور رضاخان ترور شد ولی مثل کوه ایستاد و مقاومت کرد، رضاخان به او گفت مدرس از جان من چه می خواهی؟ پاسخ داد: میخواهم که تو نباشی. ویژگی چهارم در زندگی او این بود که همیشه به مردم سالاری اشاره میکرد، معتقد بود که اسلام قدرت پاسخگویی به همه مسائل زندگی دارد، در عین حال مردم سالار هستند. وقتی نماینده مجلس بود گفت ما وکیل مردم هستیم و باید نظر موکلین خود را بدانیم و نظر آنها بر مسند بنشانیم، این یعنی مردم سالاری.
ارسال نظر