آخرین پیشبینی ها از قیمت دلار

بازار دلار تهران در پنجمین روز هفته پس از چند روز روند صعودی، با ورود هوشمندانه بازارساز و تحولات سیاسی، شاهد کاهش قابل توجه قیمت و تغییر جهت نوسانات بود.
در کنار این تحولات، فضای سیاسی نیز چندان مثبت نیست؛ سیگنال قوی و روشنی از سمت سیاستمداران داخلی یا بینالمللی به بازار ارسال نشده است.
قیمت دلار تهران در ساعات اولیه روز در پله هفتم کانال اول کریدور نهم قرار داشت و سپس با نوسان منفی به کانال قبل برگشت و تا پله سوم کف کریدور نهم کاهش یافت و در لحظه نگارش این گزارش با نوسان مثبت در پله هشتم کف کریدور نهم در معامله بود.
براساس پیگیری اقتصادنیوز و بهگفته تحلیلگران فنی، قیمت دلار تهران پس از نوسانات رفتوبرگشتی امروز و بازگشت به کف کریدور نهم، اکنون در محدودهای قرار گرفته که از منظر تکنیکال میتواند نقش تعیینکنندهای در جهتگیری آتی بازار ایفا کند. در صورتی که دلار بتواند بالای پله هشتم کف کریدور نهم تثبیت شود، نخستین مقاومت پیش رو در پله پنجم کانال اول همین کریدور قرار دارد. عبور از این سطح، میتواند زمینه صعود به میانه کانال دوم کریدور نهم را فراهم سازد؛ ناحیهای که از دید معاملهگران، مرز روانی مهمی برای ورود به فاز صعودی تازه تلقی میشود.
در مقابل، حمایت اصلی در کف کریدور نهم قرار دارد و اگر فشار فروش بار دیگر افزایش یابد و قیمت به زیر این سطح بازگردد و شکست این مرز کلیدی میتواند موجب ورود دلار به کریدور هشتم و آغاز یک فاز اصلاحی عمیقتر شود. در مجموع، مادامیکه قیمت دلار بالای کف کریدور نهم حفظ شود و فشار تقاضا در سطوح فعلی باقی بماند، سناریوی غالب همچنان نوسان مثبت با چشمانداز صعودی خواهد بود.
همچنین بررسیهای میدانی نشان میدهد که فروش دلار در بازار فردوسی کاهش یافته و اسکناس آمریکایی با نرخهای مختلف و نامشخص عرضه میشود؛ این موضوع گویای دستکاری بازار از سوی بازارساز برای کنترل قیمتهاست.
در زمان تنظیم این گزارش، نبرد قیمتی میان خریداران و فروشندگان در بازار دلار به شدت ادامه دارد و نوسانات زیادی را رقم زده است. این رقابت، بازار را پرتنش نگه داشته و مسیر قیمتی دلار را در کوتاهمدت نامطمئن کرده است.
طلایهدار ریزش؛ دلار هرات به کریدور هشتم فرود آمد، تهران در تعقیب
به گزارش اقتصادنیوز، قیمت دلار هرات هم معاملات خود را بدون تغییر نسبت به آخرین معامله فردایی شب گذشته در پله چهارم کانال اول کریدور نهم آغاز کرد و در ساعات اولیه بین همین نرخ و پله هفتم کف کریدور نهم در نوسان بود و سپس نوسان منفی را در پیش گرفت و با از دست دادن کریدور نهم تا کف کانال نهم کریدور هشتم کاهش یافت و در ادامه با فاصله گرفتن از این کف حمایتی، در لحظه نگارش این گزارش در پله ششم کانال نهم کریدور هشتم در معامله بود.
بهگفته معاملهگران فنی، دلار هرات پس از از دست دادن محدوده حمایتی کریدور نهم و عقبنشینی تا کف کانال نهم کریدور هشتم، اکنون در موقعیتی حساس قرار دارد. در صورتی که قیمت بتواند بالاتر از پله ششم همین کانال تثبیت شود، مقاومت نخست در پله نهم این کانال فعال خواهد شد و عبور از آن میتواند زمینه بازگشت مجدد به کریدور نهم را فراهم کند؛ جایی که مقاومت بعدی در پله دوم کانال اول آن کریدور دیده میشود.
از سوی دیگر، حمایت اصلی دلار هرات در کف کانال نهم کریدور هشتم قرار دارد و در صورت شکست این سطح، ریزش بیشتر تا کف کریدور هشتم محتمل خواهد بود. معاملهگران معتقدند چنانچه دلار هرات در معاملات فردا نتواند به بالای مرز کریدور نهم بازگردد، چشمانداز بازار به سمت نوسان منفی و اصلاح عمیقتر میل خواهد کرد. در مقابل، بازگشت سریع به بالای کریدور نهم، میتواند سناریوی برگشت صعودی را مجدداً فعال کند.
ارسال نظر