آخرین خبر از کاندیداتوری رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰

آخرین خبر از کاندیداتوری رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰

پارسینه: سخنگوی شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب گفت: مطالبه عمومی برای آمدن آیت‌الله رئیسی از طرف استان‌ها افزایش یافته و به شورای ائتلاف نیز منعکس شده است.

امیر ابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر اظهارات انتخاباتی درباره آیت‌الله رئیسی گفت: مطالبه عمومی برای آمدن آقای رئیسی از طرف استان‌ها افزایش یافته و به شورای ائتلاف نیز منعکس شده است.

رسولی افزود: اما هنوز هیچ خبر قطعی در این زمینه وجود ندارد.

ارسال نظر

  • ناشناس

    اگر قرار هست آقای رئیسی ، وارد عرصه انتخابات شود ، باید رقیب قدر و رقابتی سخت و با حضور میلیونی مردم مثل ۹۲ و۹۶ برگزار شود . یعنی انتخابات ، انتخابی نه گزینشی و انتصابی و همچنان آقای رئیسی با توجه به اینکه طیف اصول گرایان به دو دسته تند رو و میانه رو تقسیم می شوند و کار با تندروها بسیار سخت هست ، نیاز هست قبل از ورود به انتخابات شرایط خود را اصول گرایان بگوید و تا در آینده مجبور نشود مثل آقای احمدی نژاد رو در رو بعضی ها بایستد و همچنان آقای رئیسی به عنوان رئیس قوه قضائیه ، حقوقدان و قاضی که در یک کفه ترازو عدالت ، خداوند و در کفه دیگر قانون قرار دارد ، در صورتی که حریف قدری از جناح رقیب نمی بیند وارد عرصه انتخابات نشود ، چون خیانت به مردم و ایران است .

  • ناشناس

    اجازه بدبن ایشون در قوه قضايیه بمونن!

  • شیرین صفوی

    پس کار تمام شد رییس جمهور مشخص شد

  • ناشناس

    بنده خدا به چه زبونی بگه نمیخواد کاندید بشه! غیر از اینه که یه عده ای منافعشون در کاندیدا شدن ایشونه؟!

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار