"پيگيری لغو تحريمها، اولويت مذاكرات بغداد است"
پارسینه: اظهارات حسین ابراهیمی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، پیگیری تحریمها علیه ایران را محور اصلی مذاکرات آینده ۱+۵ اعلام کرد.حجت الاسلام حسین ابراهیمی، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، با تأکید بر اظهارات کاترین اشتون مبنی بر اینکه ایران حق دارد انرژی هستهای داشته باشد، اظهار داشت: در نشست اخیر ۱+۵ با ایران، کشورهای عضو سازمان انرژی اتمی، بر حقوق هستهای کشورمان اذعان داشتند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، ادامه داد: درپی نشست اخیر، زمان و مکان دور بعد آن نیز تعیین شده که این موضوع نشان دهنده ابعاد مثبت این دور از مذاکرات است.
این نماینده مجلس پیگیری لغو تحریمها را در نشست بعدی گروه ۱+۵ با ایران، از اولویتهای مهم آینده دانست و تصریح کرد: پایداری و استقامت ملت ایران در دستیابی به انرژی صلح آمیز هستهای از موفقیتهای برجسته نشست ۱+۵ بود.
حجت الاسلام ابراهیمی از دیدار رهبر فرزانه انقلاب با اردوغان نخست وزیر ترکیه، به عنوان علت عقب نشینی غربیها نسبت به مواضع ایران یاد کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب در این نشست به دیدگاه ایران در دستیابی به سلاح هستهای اشاره کردند و فرمودند، تولید و استفاده از سلاحهای هستهای حرام است.
وی تصریح کرد: بیانات رهبری مواضع غرب را نسبت به ایران تغییر داد و پیروزی مذاکرات ۱+۵ را به نفع ایران رقم زد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، خاطرنشان کرد: پافشاری و استقامت ایران بر دستیابی به فن آوری صلح آمیز هستهای، جهان غرب را به زانو درآورد. /پ
بابا تحریم که به نفع ما بود حالا مگه چی شده ؟
حتما سهم.....
خیلی هم به نفع مابودشایدشماازاقازاده هایی به نفع ماکه نبوده