پارسینه
  • صفحه نخست
  •  اقتصادی
  •  سیاسی
  •  بین‌الملل
  •  اجتماعی
  •  فرهنگی
  •  ورزشی
  •  دانش و فناوری
  •  سبک زندگی
  •  چندرسانه‌ای
  •  کسب و کارها
در پیام رسانها و شبکه‌های اجتماعی تماس با ما
RSS تماس با ما
  • صفحه نخست
  •  اقتصادی
  •  سیاسی
  •  بین‌الملل
  •  اجتماعی
  •  فرهنگی
  •  ورزشی
  •  دانش و فناوری
  •  سبک زندگی
  •  چندرسانه‌ای
  •  کسب و کارها
حجم ویدیو: 5.60M | مدت زمان ویدیو: 00:01:29 دانلود ویدیو
  • خانه >
  • چندرسانه‌ای 2
۱۱ آبان ۱۴۰۴ ۱۹:۵۵
12 بازدید
دانلود
چین با دایناسورهای رباتیک، تجربه‌ای نو از پارک ژوراسیک خلق می‌کند+ فیلم

شرکت‌های چینی قصد دارند با تزریق کمی هیجان پیشاتاریخی به دنیای فناوری مدرن، دایناسورهای رباتیک مجهز به هوش مصنوعی را به‌خدمت بگیرند.

به گزارش  پارسینه به نقل از زومیت، رویای کودکی نسل‌ها به حقیقت پیوسته است؛ شرکت‌های فناوری چینی با ترکیب رباتیک پیشرفته و هوش مصنوعی، در حال زنده‌کردن دایناسورها هستند و هیجان دنیای پیشاتاریخ را به قرن بیست‌ویکم می‌آورند. در هفته‌های اخیر، شرکت‌های لیم‌ایکس داینامیکس و دوبات رباتیکس، دو شرکت پیشروی چینی، از ربات‌های دایناسور خود با رویکردهایی متفاوت رونمایی کردند.

شرکت رباتیک چینی دوبات از ربات شگفت‌انگیز و واقع‌گرایانه‌ی یک دایناسور کوچک و پردار به نام سینوسوروپتریکس (Sinosauropteryx) رونمایی کرده است که می‌تواند راه برود، نفس بکشد، زمزمه‌های آهسته‌ای تولید کند و به‌شکلی هوشمندانه با محیط و بازدیدکنندگان تعامل داشته باشد.

ربات سینوسوروپتریکس براساس فناوری‌های تعامل چندوجهی، درک محیطی و کنترل حرکت کار می‌کند. انتخاب این دایناسور به عنوان اولین مدل دوبات تصادفی نیست؛ این گونه به‌عنوان اولین فسیل دایناسور پردار کشف‌شده تاکنون، ارتباط تکاملی نزدیک بین دایناسورها و پرندگان را اثبات کرده است.

فسیل دایناسور کوچک و گوشت‌خوار سینوسوروپتریکس که حدود ۱۳۰ میلیون سال پیش زندگی می‌کرد، در سال ۱۹۹۶ در استان لیائونینگ چین کشف شد. کشف این دایناسور که با نام «چینی خزنده‌بال» نیز شناخته می‌شود، نقطه عطفی در علم دیرینه‌شناسی به شمار می‌رود. به همین دلیل، انتخاب آن برای ساخت یک مدل رباتیک چینی از اهمیت نمادین برخوردار است.

در ویدئوی منتشر شده، سینوسوروپتریکس با پوششی پرمانند در حال پرسه زدن در یک موزه دیده می‌شود. این ربات قرار است در آینده به عنوان یک همراه آموزشی برای کودکان در مراکز علمی به کار گرفته شود.

شرکت دوبات با این محصول، بازارهای گردشگری و آموزش را هدف گرفته است. دایناسور رباتیک که قرار است در مکان‌هایی مانند موزه‌ها، کلاس‌های درس و پارک‌های موضوعی مورد استفاده قرار گیرد، بخشی از تلاش گسترده‌تر صنعت رباتیک چین برای تجاری‌سازی فراتر از مدل‌های انسان‌نما و صنعتی است.

 

در سوی دیگر رقابت، شرکت لیم‌ایکس داینامیکس قرار دارد که ویدئویی از ربات خود به نام ترون ۱ (TRON1) را در پوشش یک تی‌رکس (Tyrannosaurus rex) غول‌پیکر منتشر کرده است. اگرچه این ربات در اصل برای شبیه‌سازی دایناسورها ساخته نشده، نمایش خیره‌کننده‌اش در حفظ تعادل هنگام هل داده شدن و قدم زدن در خیابان، قدرت پلتفرم رباتیک این شرکت را به رخ می‌کشد.

این دو دایناسور هوشمند، جدیدترین دستاورد صنعت رباتیک پررونق چین هستند؛ صنعتی که پس از سال‌ها تمرکز بر خودکارسازی خطوط تولید کارخانه‌ها، اکنون با موج فراگیر هوش مصنوعی، به سرعت در حال گسترش به حوزه‌های مصرفی، آموزشی و خدماتی است. این تحول چشم‌انداز آینده‌ای را ترسیم می‌کند که در آن، ربات‌ها نقشی فراتر از ماشین‌آلات صنعتی ایفا خواهند کرد.

چین اکنون به‌طور فعال در حال بررسی پتانسیل تجاری ربات‌ها در بخش‌های مصرفی مانند گردشگری و آموزش است تا وابستگی خود را به بخش‌های سنتی تولید و لجستیک کاهش دهد. با توجه به سابقه‌ی چین در اجرای پروژه‌های عظیم و بلندپروازانه، شاید دیگر فاصله‌ی چندانی تا افتتاح اولین «پارک ژوراسیک» واقعی جهان با ساکنانی از جنس فلز و سیلیکون نمانده باشد.

 

ربات

ارسال نظر

ویدیوهای پیشنهادی

  •  روز دقیق واریز کالابرگ پنجم دهک ۴ تا ۷ مشخص شد ۲۰ دقیقه پیش 1 بازدید روز دقیق واریز کالابرگ پنجم دهک ۴ تا ۷ مشخص شد
  • «طاهره چنگیز» معاون آموزشی وزارت بهداشت شد ۵۰ دقیقه پیش 6 بازدید «طاهره چنگیز» معاون آموزشی وزارت بهداشت شد
  •  ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور/ اوسمار آرایش تهاجمی را ترجیح داد ۱ ساعت پیش 8 بازدید ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور/ اوسمار آرایش تهاجمی را ترجیح داد
  • رای کمیته انضباطی درباره شکایت استقلال از پرسپولیس صادر شد ۱ ساعت پیش 6 بازدید رای کمیته انضباطی درباره شکایت استقلال از پرسپولیس صادر شد

ویدیوهای بعدی

  •  روز دقیق واریز کالابرگ پنجم دهک ۴ تا ۷ مشخص شد
    ۲۰ دقیقه پیش روز دقیق واریز کالابرگ پنجم دهک ۴ تا ۷ مشخص شد
  • «طاهره چنگیز» معاون آموزشی وزارت بهداشت شد
    ۵۰ دقیقه پیش «طاهره چنگیز» معاون آموزشی وزارت بهداشت شد
  •  ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور/ اوسمار آرایش تهاجمی را ترجیح داد
    ۱ ساعت پیش ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور/ اوسمار آرایش تهاجمی را ترجیح داد
  • رای کمیته انضباطی درباره شکایت استقلال از پرسپولیس صادر شد
    ۱ ساعت پیش رای کمیته انضباطی درباره شکایت استقلال از پرسپولیس صادر شد
  • نظرات مجید واشقانی و سید جواد هاشمی بر سر مهسا امینی وایرال شد + فیلم
    ۱ ساعت پیش نظرات مجید واشقانی و سید جواد هاشمی بر سر مهسا امینی وایرال شد + فیلم
  • تصمیم جدید دولت برای یارانه‌بگیران / آخرین آمارها از پاییز امسال
    ۱ ساعت پیش تصمیم جدید دولت برای یارانه‌بگیران / آخرین آمارها از پاییز امسال
  • تنها دارایی خانواده الهه حسین‌نژاد باید برای تفاضل دیه قاتل بفروش برسد!
    ۱ ساعت پیش تنها دارایی خانواده الهه حسین‌نژاد باید برای تفاضل دیه قاتل بفروش برسد!
  • درخواست کمک فوری دولت ونزوئلا از ارتش
    ۱ ساعت پیش درخواست کمک فوری دولت ونزوئلا از ارتش
  •  پلیس راهور: از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
    ۲ ساعت پیش پلیس راهور: از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
  • توییت جدید قالیباف: نوسانات ارزی سه‌شنبه در مجلس بررسی می‌شود
    ۲ ساعت پیش توییت جدید قالیباف: نوسانات ارزی سه‌شنبه در مجلس بررسی می‌شود
تماس با ما RSS
گپ تلگرام
info@parsine.com

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پارسینه است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام