گوناگون

افشای پشت پرده اقدامات جنایتکارانه علی اف و همسرش علیه مردم+ فیلم

پارسینه: روند آدم کشی علی اف و همسرش برای استخراج طلا،آنقدر علنی شده که رسانه های وابسته به او مجبور شده اند برای آرام کردن افکار عمومی بخشی از ماجرا را روایت کنند.

به گزارش پارسینه؛ روند آدم کشی الهام علی اف و همسرش برای استخراج طلا، آنقدر علنی شده که رسانه‌های وابسته به او مجبور شده اند برای آرام کردن افکار عمومی بخشی از ماجرا را روایت کنند.

مردم میگویند: برای استخراج و تصفیه طلای مملکت از آب دریاچه طبیعی استفاده می‌کنند و این کار باعث آلودگی دریاچه می‌شود. بعد طبیعت را آلوده میکند، مریض میشویم، سرمان و چشممان درد میکند، هر روز چشمانمان درد می‌کند، دکتر‌ها میگویند این بیماری به دلیل آلودگی طبیعت است. قبلاً اینجا هوای خیلی تمیزی داشتیم، دامهایمان را اینجا نگه میداشتیم. الان همه چیز آلوده است، سلامتی خود را از دست می‌دهیم.

رسانه‌های علی اف، خطر استفاده از سم سیانور برای استخراج طلا از سنگ معدن را فاش نمی‌کنند. با گرمای هوا در تابستان و به علت رطوبت بالای منطقه، بخار سیانور در گادابای مملو از جمعیت پخش شده و هزاران نفر را علاوه بر حیوانات به کشتن خواهد داده، آب هم الوده میشه.

ارسال نظر

  • ناشناس

    قوروموساخ

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار