گوناگون

لاپید و بلینکن درباره آخرین تحولات افغانستان و ایران رایزنی کردند

لاپید و بلینکن درباره آخرین تحولات افغانستان و ایران رایزنی کردند

پارسینه: وزرای خارجه رژیم صهیونیستی و آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی به بررسی آخرین تحولات جاری در افغانستان و ایران پرداختند.

وزرای خارجه رژیم صهیونیستی و آمریکا بعد از ظهر دوشنبه درباره تحولات امنیتی منطقه و اوضاع در افغانستان و ایران رایزنی کردند.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» «یائیرلاپید» وزیر خارجه رژیم اسرائیل در تماس تلفنی با «آنتونی بلینکن» همتای آمریکایی خود از تلاش آمریکا در افغانستان به ویژه عملیات تخلیه نیرو‌ها و افراد از این کشور قدردانی کرد. لاپید و بلینکن در این تماس درباره ایران نیز گفتگو کردند، ولی از محتوای آن مطلبی بیرون درز داده نشده است.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی پیشتر گفته بود که تصمیم آمریکا درباره عقب‌نشینی از افغانستان تصمیم درستی بوده، اما به شکل اشتباه اجرا شد و همچنین تاثیرش بر امنیت منطقه نامشخص است.
منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار