مدارس ابتدایی تهران و برخی شهرستان های استان مجازی شدند+ جزئیات

مدارس ابتدایی تهران و برخی شهرستان های استان مجازی شدند+ جزئیات

پارسینه: بر اساس مصوبه اولین جلسه کارگروه مواقع اضطرار آلودگی هوا، فعالیت های آموزشی مدارس در مقطع تحصیلی پیش دبستانی و ابتدایی در روزچهارشنبه مورخ (۲۴ آبان‌ماه) در شهرتهران و همه شهرستان‌ها به جز فیروزکوه ، دماوند و رودهن به‌صورت غیر حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

ایرنا نوشت: آموزش و پرورش شهر تهران روز سه شنبه با اشاره به مصوبه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به تشدید آلودگی هوای پایتخت و براساس مصوبه کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوای تهران، کلاس‌های آموزشی پیش دبستانی و مقطع ابتدایی آموزش و پرورش در کلیه مناطق شهر تهران در روز چهارشنبه ۲۴ آبان ماه غیرحضوری و به صورت مجازی دایر است.

همچنین در اطلاعیه آمده است: بر اساس این مصوبه فعالیت های ورزشی در فضای باز برای سایر مقاطع ممنوع است.

آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران هم اعلام کرد: بر اساس اعلام کمیته اضطراری آلودگی هوای استان تهران، با توجه به تداوم افزایش آلودگی در استان تهران، همه مدارس مقطع ابتدایی شهرستان‌های استان تهران به جز فیروزکوه، دماوند و رودهن در دو نوبت صبح و عصر روز چهارشنبه ۲۴ آبان ماه به صورت مجازی و در بستر پیام رسانشاد برگزار خواهد شد.

فعالیت‌های ورزشی در فضای باز برای سایر مقاطع نیز در روز چهارشنبه ممنوع است.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار