گوناگون

شیخ اکرم الکعبی خطاب به ترامپ: از این پس روی آرامش را نخواهی دید

شیخ اکرم الکعبی خطاب به ترامپ: از این پس روی آرامش را نخواهی دید

دبیرکل جنبش النجباء عراق در بیانیه‌ای تند، دونالد ترامپ را مسوول «ترور» رهبر شهید انقلاب دانست و تأکید کرد این اقدام «جنگی عقیدتی و طولانی‌مدت» را رقم خواهد زد.

به گزارش پارسینه،  شیخ اکرم الکعبی دبیرکل جنبش النجباء عراق با انتشار بیانیه‌ای ضمن تسلیت به مناسبت شهادت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران، خطاب به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اظهاراتی تند و تهدیدآمیز مطرح کرد.

وی در این بیانیه با استناد به آیاتی از قرآن، این حادثه را به امام مهدی (عج)، امت اسلامی و «آزادگان جهان» تسلیت گفت و اعلام کرد دل‌ها از این واقعه «آکنده از اندوه و خشم» است.

الکعبی در ادامه، ترامپ را «تاجر جنگ‌ها» و «دشمن صلح و انسانیت» توصیف کرد و گفت که وی مسوول ریخته شدن خون «مرجعی بزرگ از مراجع امت اسلامی» و جمعی از علما و اعضای خانواده او است.

دبیرکل النجباء خطاب به ترامپ، وی را «تروریست» خواند و گفت: «تو و اوباش‌هایی که با تو هستند، هرگز از اقدام خود جان سالم به در نخواهید برد و دیر یا زود به مجازات خواهید رسید.»

وی همچنین افزود: «بدان که چه مرجعی از ما کشتی و چه جگری را دریدی و یقین داشته باش که از این پس آرامش و ثبات نخواهی داشت و آسایشی برایت نخواهد بود تا آنکه به سزای اعمالت برسی.»

الکعبی در ادامه تأکید کرد: «به آنان درسی خواهیم داد که تا ظهور صاحب امر و زمان آن را فراموش نکنند.»

وی افزود که این اقدام، «آغاز جنگی دینی و عقیدتی طولانی‌مدت» خواهد بود و عاملان آن «دیر یا زود با مجازات روبه‌رو خواهند شد».

دبیرکل جنبش النجباء همچنین تأکید کرد که هدف قرار دادن «مقدسات» موجب گسترش دامنه درگیری‌ها خواهد شد و «پاسخ و انتقام» در دستور کار قرار دارد.

وی در پایان با استناد به آیه‌ای دیگر از قرآن، اعلام کرد که «ستمگران خواهند دانست به چه سرانجامی دچار می‌شوند».

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار