ادعای دیلی میل:

خبر مهم ترامپ، تغییر نام خلیج فارس است!

خبر مهم ترامپ، تغییر نام خلیج فارس است!

دیلی میل ادعا کرد، « ترامپ قصد دارد نام یک پهنه آبی دیگر را تغییر دهد؛ حذف نامی ۵۰۰ ساله برای نزدیک‌تر شدن به کشورهای عربی!»

به گزارش پارسینه به نقل از شفقنا، دیلی میل با اعلام این مطلب ادامه داد:  بر اساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، ترامپ قصد دارد با تغییر موضع رسمی آمریکا اعلام کند که از این پس آمریکا، «خلیج فارس» را با نام «خلیج عربی» یا «خلیج عربستان» خطاب خواهد کرد.

دیلی میل افزود: در حالی‌که نام «خلیج فارس» از قرن شانزدهم میلادی رایج بوده، در دوران معاصر بسیاری از کشورهای خاورمیانه استفاده از نام «خلیج عربی» یا «خلیج عربستان» را آغاز کرده‌اند.

این اقدام، ایران را که پیش‌تر با نام «پرشیا» (فارس) شناخته می‌شد، آزرده کرده است. به‌طوری‌که دولت ایران در سال ۲۰۱۲ گوگل را تهدید به شکایت کرد، زیرا این شرکت از نام‌گذاری این پهنه آبی در تمامی نقشه‌هایش خودداری کرده بود.

ترامپ روز سه‌شنبه، گفت:

«ما یک اعلامیه بسیار، بسیار بزرگ خواهیم داشت؛ از آن اعلامیه‌هایی که در بالاترین سطح قرار دارد. نمی‌گویم درباره چیست، اما اعلامیه بزرگی است.»

هنوز منابع رسمی چنین خبری را تایید نکرده اند، اما در صورت صحت خبر ، واکنش شدید دولت و ایرانیان سراسر جهان پیش بینی می شود

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار