گوناگون

۹ دلیلی که باعث سقوط آزاد ارزش دلار شد

پارسینه: برخی منابع مطلع مدعی هستند دلایل ۹ گانه باعث سقوط آزاد نرخ ارزش هر دلار آمریکاست. باید دید آیا در روز‌های آینده این سقوط ادامه خواهد داشت!

۱- افزایش بی رویه قیمت ارز هیچ توجیه اقتصادی حتی با توجه به تحریم ها نداشت و لذا قابل پیش بینی بود که حباب مازاد بالاخره خواهد ترکید.

۲- ترکاندن حباب دلار یک نیروی محرک قدرتمند می‌خواست که همت مدیران کانال‌ها در تلگرام و اجرا کمپین‌های مردمی #سقوط_دلار و #نه_به_دلار_نه_به_دلال این نقش را در بسیج مردمی که باعث فروش دلار شد، ایفا کرد.

۳- شلیک موشک به مواضع تروریستها باعث شد افکارعمومی مطمئن شود که امنیت و ثبات کشور کاملا حفظ شده و خطر بی‌ثباتی سیاسی که زمینه‌ساز سقوط دلار است وجود ندارد.

۴- افزایش بهای جهانی نفت

۵- آغاز مراحل اجرایی توافق ایران و اروپا مبنی بر ادامه همکاری های اقتصادی و مبادلات بانکی هم چشم‌انداز تکرار تجربه قطعنامه ۵۹۸ را روشن‌تر کرد.

۶- روشنگری شبکه‌های اجتماعی در دوران رخوت صداوسیما و مطبوعات، درباره پشت پرده افزایش قیمت ارز با قیمت سازی های آنی و دلبخواهی در برخی سایت ها و کانال‌های ضدمردمی با منافع خاص.

۷. اعلام قوه قضائیه مبنی بر برخورد با عواملی که با خبرهای ساختگی، هر روز قیمت جدید و بالاتری را شایع می کنند، کمک کرد تا جنگ روانی برای گران‌فروشی دلار مسیری وارونه را طی کند.

۸- استمرار ارائه ارز دولتی برای واردات که بیش ۹۸ درصد ارز در این بخش مصرف می شود، همچنان می‌تواند موج #سقوط_دلار را حفظ کند.

۹- وضعیت جدید بورس که باعث تمایل سرمایه گذاران برای حضور در این بازار شده است، حالا رقیب مناسبی برای دلار و سکه شده تا نقدینگی به مسیر درست خود هدایت شود.

ارسال نظر

  • ناشناس

    به نظر شما این 9 دلیل میتونه علتش باشه؟جوجه رو اخر پاییز میشمرند.امید وارم این افت قیمت تا 13 ابان ادامه دار باشه و باعث ارامش مردم بشه.

  • ناشناس

    قیمت واقعی دلار یک ماه دیگه مشخص میشه

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار