زمین لرزه نسبتا شدید کردستان را لرزاند + جزئیات
زمینلرزهای به بزرگی ۴ ریشتر پیش از ظهر امروز در حوالی بوئین سفلی از توابع شهرستان بانه در استان کردستان به وقوع پیوست؛ این زمینلرزه در عمق ۷ کیلومتری زمین ثبت شده است.
به گزارش پارسینه و به نقل از فارس از سنندج، بر اساس اعلام مرکز لرزهنگاری، این زمینلرزه ساعت ۱۱:۱۹:۳۸ روز چهارشنبه چهارم شهریور ۱۴۰۵ در منطقه مرزی عراق و کردستان، حوالی بوئین سفلی رخ داد.
بزرگی این زمینلرزه ۴ ریشتر و عمق آن ۷ کیلومتر اعلام شده است. مختصات کانون زمینلرزه نیز ۴۵.۹۳ درجه طول جغرافیایی و ۳۵.۷۶ درجه عرض جغرافیایی ثبت شده است.
بانه، نزدیکترین شهر بزرگ به کانون زلزلهکانون زمینلرزه در فاصله حدود ۲۰ کیلومتری بوئین سفلی، ۲۲ کیلومتری ارمارده و ۲۶ کیلومتری بانه قرار داشته است. همچنین این کانون در فاصله ۱۰۸ کیلومتری سنندج و ۱۸۹ کیلومتری کرمانشاه واقع شده است.
این زمینلرزه در منطقه مرزی کردستان و عراق به وقوع پیوسته و در اطلاعات اولیه، گزارشی از میزان خسارت یا تلفات احتمالی این زمینلرزه اعلام نشده است. جزئیات بیشتر در صورت اعلام مراجع مسئول اطلاعرسانی خواهد شد.

ارسال نظر