خروش غیورانه تهران علیه تروریستهای مسلح
مردم انقلابی و غیور تهران با حضور در میدان انقلاب تهران ضمن اعلام انزجار خود از جنایات گروههای تروریستی در آشوبهای اخیر، بر همبستگی ملت ایران تاکید کردند.
به گزارش پارسینه ، تجمع دشمنشکن مردم تهران در محکومیت جنایات اغتشاشگران در روزهای گذشته با حضور آحاد مردم در میدان انقلاب آغاز شد.
اقشار مختلف مردم، مسئولین لشکری و کشوری و دلسوزان ایران و انقلاب اسلامی از دقایقی پیش با حضور در میدان انقلاب و خیابان آزادی، پلاکاردها و دستنوشتههایی مبنی بر محکومیت این اغتشاشات و جنایات در دست دارند.
پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران پلاکاردهایی با مضمون «لبیک یا خامنهای» «یاحسین (ع)» «یا زهرا» «مرگ بر آمریکا» «مرگ بر اسرائیل» «ما تا آخر ایستادهایم» و همچنین عکس شهدای جنگ دوازده روزه، امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و شهید قاسم سلیمانی در دست راهپیمایان تهرانی بود.
ارسال نظر