گوناگون

طرح زوج‌ و فرد نسخه نجات نیست

طرح زوج‌ و فرد نسخه نجات نیست

رئیس پلیس راهور فراجا، در پاسخ به پرسشی درباره میزان تأثیر اجرای طرح زوج‌وفرد بر کاهش آلاینده‌های خودروها و آلودگی هوا، با تأکید بر اینکه این طرح متعلق به پلیس نیست، توضیح داد: تصمیم‌گیری درباره اجرای آن در کمیته اضطرار آلودگی هوا انجام می‌شود و پلیس تنها مجری مصوبات است.

به گزارش پارسینه به نقل از ایسنا، سردار سیدتیمور حسینی در پاسخ به پرسشی درباره میزان تأثیر اجرای طرح زوج‌وفرد بر کاهش آلاینده‌های خودروها و آلودگی هوا، با تأکید بر اینکه این طرح متعلق به پلیس نیست، توضیح داد: تصمیم‌گیری درباره اجرای آن در کمیته اضطرار آلودگی هوا انجام می‌شود و پلیس تنها مجری مصوبات است.

وی با بیان اینکه بارها شنیده‌ام برخی تصور می‌کنند طرح زوج‌وفرد طرح پلیس است؛ درحالی‌که اینگونه نیست، افزود: بخش مهمی از مدیریت طرح زوج‌وفرد نیز باید از طریق سامانه‌های هوشمند کنترل شود و پلیس در مرحله اجرا نقش دارد، نه در تصمیم‌سازی.

رئیس پلیس راهور فراجا تأکید کرد که طرح زوج‌ و فرد نه متعلق به پلیس است و نه راه‌ حل نهایی و کامل برای کاهش آلودگی هوا و ادامه داد: اگر انتظار داشته باشیم فقط با اجرای طرح زوج‌ و فرد آلودگی هوا از بین برود، این انتظار درست و منطقی نیست. این طرح می‌تواند بخشی از مشکل را کاهش دهد، اما راه‌حل اصلی نیست.

وی با اشاره به مجموعه راهکارهای لازم برای بهبود کیفیت هوا گفت: محدوده‌های تردد باید استاندارد شوند، سوخت باید اصلاح شود، موتور خودروها باید استاندارد باشد، ناوگان حمل‌ونقل عمومی باید تقویت و نوسازی شود و به‌ جای خودروهای شخصی مورد استفاده قرار گیرد. همچنین باید تکلیف موتورسیکلت‌های فرسوده که بیش از ۹۰ درصدشان در شرایط فرسودگی هستند، مشخص شود.

بر اساس گزارش پلیس، سردار حسینی در پایان تصریح کرد: حل مشکل آلودگی هوا تنها با یک طرح ممکن نیست؛ بلکه به یک بسته کامل از اقدامات هماهنگ و چند وجهی نیاز دارد تا بتوان انتظار بهبود پایدار را داشت.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار