گوناگون

آغاز فعالیت سامانه بارشی از امروز

آغاز فعالیت سامانه بارشی از امروز

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به کاهش غلظت آلاینده‌ها از امروز (۱۰ آذرماه) در بخش‌هایی از کشور، از آغاز فعالیت سامانه بارشی در شمال‌ غرب، غرب، دامنه‌های البرز خبر داد.

به گزارش پارسینه صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا، در این‌باره اظهار کرد: امروز دوشنبه (۱۰ آذرماه) در استان‌های واقع در شمال‌ غرب و غرب کشور از غلظت آلاینده‌های جوی کاسته می‌شود و این کاهش فردا (۱۱ آذرماه) در مناطق مرکزی و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز نیز ادامه خواهد یافت.

به گفته وی، امروز با فعالیت سامانه بارشی در بخش‌هایی از شمال‌ غرب، غرب و ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز افزایش ابر، بارش باران، وزش باد شدید موقت و در نواحی مرتفع بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان افزود: روز سه‌شنبه (۱۱ آذرماه) نیز در مناطقی از اصفهان، غرب سواحل خزر، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و ارتفاعات شمال‌ غرب این شرایط ادامه خواهد داشت.

تداوم بارش‌ها و کاهش دما

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور در ادامه گفت: روز چهارشنبه (۱۲ آذرماه) در استان‌های ساحلی دریای خزر، بخش‌هایی از مرکز و شمال‌ شرق همچنین دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش‌ها تداوم خواهد داشت.

وی افزود: روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه (۱۲ و ۱۳ آذرماه) در نوار شمالی کشور کاهش دما پیش‌بینی می‌شود و دریای خزر نیز طی این دو روز مواج خواهد بود.

به گفته ضیاییان، روز پنج‌شنبه در بخش‌هایی از استان‌های ساحلی خزر و شمال‌شرق کشور و روز جمعه (۱۴ آذرماه) در غرب سواحل خزر بارش‌های پراکنده رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۱ آذرماه) صاف تا قسمتی ابری و غبارآلود، از اواخر وقت وزش باد ملایم با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد و طی ‌چهارشنبه (۱۲ آذرماه) صاف تا قسمتی ابری و غبار محلی در بعضی ساعت‌ها وزش باد ملایم با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۱۱ و ۱۲ آذرماه) بندرعباس با دمای ۲۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و  زنجان با دمای ۵ - و ۴ - درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور خواهند بود. 

صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته حدود ۸۰ درصد است.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار