حسین رونقی بازداشت شد

حسین رونقی بازداشت شد

شب گذشته، حسین رونقی، یکی از فعالان فضای مجازی که به تولید محتوای ضدایرانی و اخلال در امنیت روانی جامعه متهم شده بود، پس از روزها متواری بودن، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

به گزارش پارسینه و به نقل از مشرق، حسین رونقی که در روزهای جنگ تحمیلی صهیونیست‌ها به مردم ایران با تولید محتوای ضد ایرانی در جهت بر هم زدن امنیت روانی جامعه فعالیت می‌کرد پس از چندین روز متواری بودن شب گذشته بازداشت شد.

در روزهای اخیر و همزمان با شروع جنگ باند جنایتکار رژیم صهیونیستی علیه مردم ایران اسلامی برخی افراد و فعالان فضای مجازی باز هم نقاب از چهره برداشتند و آشکارا با تولید محتوای خلاف منافع ملی و ضد امنیت روانی افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دادند.

در همین راستا، ضمن رصدهای صورت گرفته از برخی سرشبکه‌های این دست تولیدات در فضای مجازی و پیگیری عقبه‌های فکری پشتیبان تولیدات مجازی بر هم زننده امنیت روانی مردم، شب گذشته حسین رونقی بازداشت شد.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار