امروزه کاربران در اینستاگرام، شبکه اجتماعی به اشتراک‌گذاری تصاویر و ویدئو، احتمالا بیشتر از هر شبکه اجتماعی دیگری از خود اطلاعات به اشتراک می‌گذارند.
۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۰
امروزه کاربران در اینستاگرام، شبکه اجتماعی به اشتراک‌گذاری تصاویر و ویدئو، احتمالا بیشتر از هر شبکه اجتماعی دیگری از خود اطلاعات به اشتراک می‌گذارند.
۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۰
۰
در زیر نگاهی می‌اندازیم به شماری از راهکار‌های کوچک، اما مهم که رعایت آن‌ها می‌تواند گشت و گذار در این شبکه اجتماعی را با ایمنی بیشتری همراه کند.
نگران هرگونه ناشناس هستید؟ حسابتان را به حالت خصوصی درآورید

شما می‌توانید به سادگی با تغییر صفحه شخصی خود از حالت عمومی (Public) به حالت خصوصی (Private) از اطلاعات خود در برابر افراد ناشناس محافظت کنید. این بدین معنی است که هیچکس نمی‌تواند عکس‌ها یا ویدئو‌های شما را ببیند مگر آنکه شما اول او را تایید کنید.

وقتی این کار را انجام دادید، افراد جدیدی که به صفحه شما می‌آیند تنها خواهند توانست عکس پروفایل و نام‌تان را ببینند. اگر این افراد بخواهند استوری‌ها یا عکس‌ها و ویدئو‌های شما را ببینند باید شما را دنبال کنند و شما نیز باید آن‌ها را تایید کنید.

برای خصوصی کردن صفحه شخصی از منوی بالا سمت راست، پایین‌ترین گزینه یعنی تنظیمات یا Setting را انتخاب کنید. از آنجا به بخش Privacy بروید و گزینه Private account را فعال کنید.


افرادی که نمی‌شناسید را از لیست دنبال‌کنندگان‌تان پاک کنید

حتی اگر شما صفحه‌تان را شخصی کنید، باز با این حال کسانی که پیش از این صفحه شما را دنبال می‌کردند می‌توانند محتوا‌های تولیدی شما را ببینند. در نتیجه باید به شکل دستی آن‌ها را از لیست دنبال‌کنندگان‌تان پاک کنید.

برای پاک کردن فرد مورد نظر از میان لیست، به صفحه دنبال‌کنندگان (Followers) بروید. با اسکرول در صفحه پایین بیایید، در کنار اسم فرد دکمه Remove یا پاک کردن را می‌بینید. با فشار آن فرد دیگر قادر نخواهد بود صفحه شما را تعقیب کند.
از استوری‌هایتان محافظت کنید

استوری از محبوب‌ترین ابزار‌های اینستاگرام محسوب می‌شود که به کاربران اجازه می‌دهد تصاویری را تنها برای بیست و چهار ساعت منتشر کنند.

برای پنهان کردن این استوری‌ها از مخاطبینی که نمی‌خواهید آن‌ها را ببینند، به بخش تنظیمات یا Setting بروید. از آنجا Privacy را انتخاب کنید و در قسمت Story، گزینه Hide Story from را برگزینید. در اینجا لیستی حاوی اسامی دنبال‌کنندگان شما آشکار می‌شود. روی دایره ظاهر شده کنار اسم آن‌ها بزنید تا دیگر نتوانند استوری‌های شما را ببینند.

در همین بخش می‌توانید مشخص کنید چه کسانی نتوانند استوری‌های شما را به اشتراک بگذارند. در همین قسمت Story اگر به پایین بروید بخشی را می‌بینید به نام به اشتراک گذاری یا Sharing. اگر گزینه اجازه اشتراک گذاری یا Allow sharing را خاموش کنید دیگران اجازه نخواهند داشت استوری‌های شما را به اشتراک بگذارند. اگر Allow resharing to Stories را خاموش کنید دیگران نمی‌توانند پست‌های شما را به استوری‌های خود اضافه کنند.
افراد مزاحم را بلاک کنید

ممکن است نخواهید صفحه خود را به حالت شخصی درآورید، اما در عین حال هم دلتان نخواهد شماری از افراد بتوانند صفحه شما را ببینند. در این حالت می‌توانید افرادی را که نمی‌خواهید بلوکه کنید.

برای این کار به صفحه پروفایل آن‌ها بروید. در این صفحه در بخش بالای سمت راست سه نقطه عمودی قرار دارد. روی آن بزنید تا کشویی باز شود. از این کشو گزینه Block را انتخاب کنید.




خودتان را کمتر در معرض دید قرار دهید

اینستاگرام معمولا بنابر الگوریتم‌هایی که دارد، پروفایل شما را به نزدیکان، آشنایان یا تازه‌واردان معرفی می‌کند. برای اینکه مانع از این اقدام شوید باید از کامپیوترتان به آدرس اینستاگرام بروید (این کار از طریق اپلیکیشن موبایل امکان‌پذیر نیست). بعد از ورود به صفحه، گزینه ویرایش پروفایل یا همان Edit Profile را انتخاب کنید. در اینجا تیک آخرین گزینه یا Simiar Account Suggestions را بردارید.
فضول‌ها را ناامید کنید

ممکن است نخواهید بقیه بدانند آیا شما آنلاین هستید یا نه. برای این کار هم روشی وجود دارد.

به تنظیمات یا همان Setting بروید. از آنجا به بخش Privacy رفته و سپس در قسمت Activity Status گزینه Show activity Status را غیرفعال کنید.

این کار البته دو طرفه خواهد بود به این معنی که شما نیز دیگر نخواهید توانست زاغ سیاه اکانت‌های دیگر را چوب بزنید.

50
ارسال نظر
50
نمای روز
50
50
50
50
50
آخرین اخبار
50
50