پیشنهاد پارسینه
کشور اتریش یکی از کشورهای زیبا و پر از جاذبه اروپا می باشد. بنابراین عجیب نیست که افراد زیادی به دنبال دریافت ویزای اتریش هستند. این کشور در اروپای مرکزی قرار دارد. پایتخت اتریش شهر وین یک شهر بین المللی است که بسیاری از سازمانها و بنیادهای جهانی در وین شعبه ای دارند. در حقیقت اتریش را می توان ثروتمندترین کشور اروپایی دانست. طبیعت شگفت انگیز و شهرهای مدرن و امکانات فراوان موجب شده که سیل علاقه مندان به مهاجرت به اتریش هر روز افزایش پیدا کند. در این مقاله درباره مطالب مرتبط با دریافت ویزای این کشور و مهاجرت به اتریش با شما گفتگو خواهیم کرد.
۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۶
۰

درخواست و دریافت وقت سفارت اتریش

برای سفر به اتریش قبل از هر کار باید برای دریافت ویزا اقدام کنید؛ بنابراین ابتدا باید از سفارت اتریش در تهران وقت بگیرید. سفارت اتریش وقت مصاحبه را به صورت حضوری نمی دهد؛ یعنی شما فقط به صورت آنلاین از طریق سایت مربوط به سفارت می توانید وقت ملاقات بگیرید. این مسئله در کشورهای مختلف متفاوت است. شما می توانید برای دریافت وقت سفارت اتریش شخصا اقدام کنید یا از طریق افراد قابل اعتمادی که مجوز رسمی این کار را دارند برای این کار اقدام نمایید. پس از مشخص شدن زمان مصاحبه در وقت تعیین شده باید مدارک خود را جهت ارائه به سفارت آماده کنید و در زمان مقرر همراه با مدارک جهت مصاحبه مراجعه کنید. اگر شما دارای EVE  (تعهدنامه الکترونیک) هستید یا می خواهید برای اقامت در اتریش درخواست کنید باید از طریق اینترنت و در سایت Terminreservierung ÖB Teheran،برای درخواست ویزای اتریش وقت قبلی بگیرید. سپس در موعد مقرر با در دست داشتن مدارک مشخص شده به سفارت مراجعه کنید.

برای درخواست ویزای اتریش و تکمیل پرونده شما باید در یکی از روزهای یکشنبه تا پنجشنبه به کنسولگری اتریش واقع در تهران، خیابان نیاوران، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچۀ میرولی، پلاک شش مراجعه کنید. همچنین برای گرفتن وقت قبلی با سایت سفریتو تماس بگیرید. چنانچه مشکلی در ارتباط با ویزای اتریش دارید نیز می توانید بین ساعات یک و نیم تا سه بعد از ظهر به همین شماره تماس گرفته و مشکل خود را مطرح کنید.

درخواست و دریافت ویزای اتریش

ویزای اتریش از نوع اقامتی و گردشگری می باشد. شما با داشتن ویزای شینگن هم می توانید به این کشور سفر کنید. قبل از اینکه از طریق ایمیل، درخواست وقت سفارت اتریش را ثبت کنید به یاد داشته باشید که مدارک خود را به زبان آلمانی ترجمه کنید.

شما برای درخواست ویزای اتریش به این مدارک نیاز دارید:

  1. فرم تکمیل شده درخواست به زبان آلمانی و به صورت واضح و خوش خط
  2. پاسپورت با اعتبار حداقل سه ماه بیشتر از زمان درخواست ویزا که حداقل دو برگ خالی داشته باشد و امضا شده توسط مسافران بالای 16 سال
  3. از تاریخ صدور گذرنامه نباید بیشتر از ده سال گذشته باشد
  4. کپی از صفحه مشخصات و ویزاهای قبلی که احتمالا به کشورهای عضو پیمان شینگن دریافت کرده اید.
  5. سه قطعه عکس رنگی 3.5 در 4.5 که در شش ماه گذشته گرفته شده باشد.
  6. اصل و ترجمۀ گواهی اشتغال به کار
  7. ارائه مدرک رزرو هتل یا محل اقامت که توسط آژانس مسافرتی معتبر یا رئیس هتل مهر و امضا شده باشد.
  8. داشتن بیمه نامه مسافرتی که حداقل ارزش آن سی هزار یورو باشد برای تمام مدت سفر
  9. بلیط رفت و برگشت هواپیما
  10. گواهی اثبات تمکن مالی
  11. چنانچه به دعوت یک دوست یا برای تحصیل در اتریش اقدام می کنید داشتن دعوتنامه یا فرم تاییدیه تحصیلی لازم می باشد.
  12. برای مسافران زیر سن قانونی رضایت نامه رسمی از ولی
  13. پرداخت هزینه درخواست ویزا (کودکان شش تا دوازده سال 35 یورو و بزرگسالان 60 یورو)
  14. اگر قصد اقامت بیشتر از نود روز را دارید این هزینه صد یورو خواهد بود

روش دریافت ویزای توریستی اتریش مشابه روش دریافت ویزای شینگن است. شما پس از تحویل مدارک خود به سفارت دو تا سه هفته زمان نیاز دارید تا از نتیجه درخواست خود مطلع شوید. در هر حال چه درخواست ویزای اتریش شما تایید و چه رد شود لازم است بدانید که هزینه ای که پرداخت کرده اید برگشت داده نخواهد شد. اما چنانچه هدف شما از گرفتن ویزای اتریش مهاجرت به این کشور باشد، لازم است شرایط مهاجرت را بدانید.

راهها و شرایط مهاجرت به اتریش

روشهای مختلفی برای مهاجرت به اتریش وجود دارد از جمله این روشها می توان به مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و پناهندگی اشاره کرد.

اگر قصد مهاجرت تحصیلی به اتریش را دارید باید از یکی از دانشگاههای این کشور پذیرش تحصیلی بگیرید. هزینه هر ترم تحصیل در دانشگاههای دولتی اتریش بین 350 تا 750 یورو در ترم است که قیمتی بسیار مناسب است؛ اما شما برای ثبت این درخواست باید ابتدا به زبان آلمانی و انگلیسی مسلط باشید. چنانچه تسلط کافی به زبان نداشته باشید باید در زمان ورود خود به این کشور زبان یاد بگیرید و سپس وارد دانشگاه شوید. برای اینکار مدارک تحصیلی خود را به آلمانی ترجمه کرده و به دانشگاه مورد نظر خود ارسال کنید. پس از تاییدیه دانشگاه می توانید برای دریافت ویزای اتریش اقدام کنید.

مهاجرت کاری به اتریش

اگر قصد مهاجرت از طریق ویزای کار را دارید اتریش یک انتخاب ایده آل است. ویزای اتریش برای کار به افراد متخصص و تحصیل کرده های کشورهای اروپایی به سادگی تعلق می گیرد. در حقیقت جذب همین نیروهای خوب کاری موجب پیشرفت و شکوفایی صنعت این کشور شده؛ اما برای گرفتن ویزای اتریش از طریق کار شما باید حداقل 70 امتیاز را از میان معیارهایی مانند جوان بودن، میزان تحصیلات، سابقه کاری، مدارک زبان و ... به دست آورید.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

 اگر شما در کشور اتریش تحصیل یا کار کرده اید می توانید اقدام به ثبت شرکت در این کشور کنید ولی اگر تحصیل و کار شما پیش از این در اتریش نبوده، برای گرفتن ویزای اتریش و اقامت دائم در این کشور به سرمایه ای حدود سه میلیون یورو نیاز دارید. به این ترتیب به سادگی تابعیت این کشور را خواهید داشت. البته شما باید به دولت اتریش اثبات کنید که این پول را از طریق قانونی کسب کرده اید و پول شما تا زمان بررسی اثبات شرایط در حساب خودتان بلوکه خواهد شد. پس از آن به شما و خانواده تان ویزای اتریش تعلق می گیرد.

منبع: https://safarito.net/

پــنــجــره
ارسال نظر
نمای روز
آخرین اخبار
سداد
شفا دارو