از عیاشی ناصرالدین شاه تا حرمسرای شلوغ هندی‌ها و عثمانی‌ها

از عیاشی ناصرالدین شاه تا حرمسرای شلوغ هندی‌ها و عثمانی‌ها

پارسینه: از عیاشی پادشاهان شرقی زیاد شنیده ایم در این مطلب قصد داریم وضعیت حرمسرا‌های برخی پادشاهان در ایران، عثمانی و هند را ببینیم.

به گزارش پارسینه ، داشتن حرمسرا در کاخ پادشاهان شرقی پیشینه ای دارد به درازنای تاریخ، اما گاهی برخی پادشاهان در این کار به حدی پیش رفته اند که عمده شهرت خود را به دلیل داشتن حرمسراهای متعدد و عریض و طویل کسب کرده اند.

تعداد زنان حرمسرای ناصرالدین شاه

یکی از این شاهان حرمی، ناصرالدین شاه قاجار است، سلطان صاحبقران به روایتی ۸۴ و به روایتی دیگر ۱۱۲ همسر عقدی و صیغه ای داشته است.

او اولین زن خود یعنی گلین خانم را در زمان ولیعهدی گرفت. ناصرالدین شاه به هر یک از زن‌های بزرگ یک دستگاه عمارت و حیاط داد، زن‌های دیگر به تفاوت از یک الی سه اطاق داشتند و صیغه‌های جزء به زن‌های محترمه سپرده شده و در دستگاه آنها زندگی می‌کردند.

حرمسرای ناصرالدین شاه


حرمسرای شلوغ عثمانی ها


رد پای ناصرالدین شاه و حرمسرایش را در بسیاری از تاریخ ها و سفرنامه های نگاشته شده توسط اروپایی های مسافر به ایران می توان یافت، از میان همتایان این شاه ایرانی، می توان به سلطان سلیمان عثمانی اشاره کرد که حرمسرای بزرگ او، منشأ داستان ها و روایت های زیادی در تاریخ است. این شاه عثمانی و همسر عقدی اش، الکساندرا که برده ای اصالتا لهستانی بود، شهره عام و خاص هستند و البته ماجرای توطئه ها و درگیری ها در حرم شلوغ سلطان سلیمان، خود داستان دیگری است. یکی دیگر از پادشاهان مشهور عثمانی که حرمسرا ی پرطمطراقی داشت، سلطان ابراهیم اول است، این شاه عثمانی به خاطر شایعه ارتباط یکی از زنان حرمش با یک مرد غریبه، همه ۲۸۰ زن حرمسرایش را در دریا غرق کرد و بعد از نو یک حرمسرا ساخت!

حرمسرای هندی ها

حرمسرای هندی ها سه برابر حرمسرای ناصرالدین شاه

از سوی دیگر در هند نیز مهاراجه‌ها به دلیل سبک زندگی اسراف آمیز خود مشهورند.

یکی از همین مهاراجه‌ها در ایالت پاتیالا، مهاراجا بوپیندر سینک بود. فعالیت های او توسط وزیرش در کتاب " مهاراجا" ثبت شده و به گفته وی بوپیندر سینک مکانی به نام "لیلا_بهاوان" ساخت که تنها افراد برهنه اجازه ورود به آن را داشتند. این کاخ در شهر پاتیالا در جاده منتهی به بوپندرا ناگار، نزدیک به باغ باهودری ساخته شده است.

به گفته مورخان بوپیندر سینک 365 ملکه از 10 ملکه‌ی مجاز داشت و این تعداد چیزی حدود سه برابر زنان ناصر الدین شاه است. مهاراجه به طور کامل از آسایش و راحتی این ملکه‌ها مراقبت و همه چیز را مطابق میلشان فراهم می‌کرد به طوری که بر اساس گزارش‌ها، تیمی از متخصصان پزشکی برای بررسی سلامت آنها در قصر اقامت داشتند.

همچنین پادشاه استخری در خارج از کاخ ساخته بود و به قدری بزرگ بود که در آن 150 نفر می‌توانستند حمام کنند. درگذشته مهمانی‌های بزرگی در این مکان برگزار می‌شد و همگی با هم حمام می‌کردند.

به گفته دیوان جارمانی داس، مهاراجه بوپیندر سینگ 83 فرزند از ده همسرش داشت که تنها 53 نفر از آنها زنده ماندند.

ارسال نظر

  • امیر

    خاک برسر تک تک قاجاری ها . تماام بدبختی های امروزی حاصل همین بی لیاقتی هاست

  • ناشناس

    این چیز را ننویسید تف سربالاست

  • Yekta

    همه زنان حرم سرا و قاجار کلا روی هم رفته ده شیییی یعنی ده شاهی نمی ارزیدن خخخخخ چقد عتیقه بازاریوده

  • سمیه

    همین جوری عیاشی کردن که مملکت و به باد دادن.خاک بر سر این زنان که با این بیشرفها ازدواج میکردن و خار و خفیف میشدن‌

  • ناشناس

    خاک بر سر شون با این شهوت حیوانیشون

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار